BRADINA Izgradnja kružnog toka između Konjica i Sarajeva u noćnim satima

Datum objave: 06.08.2022   Broj čitanja: 2216
u vremenu od 22 do 6 sati narednog dana..
BRADINA Izgradnja kružnog toka između Konjica i Sarajeva u noćnim satima

 

Gužvi u prometu zbog izvođenja radova na Izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, kakve su viđene jučer, više neće biti s obzirom na to da su iz Javnog poduzeća Autoceste FBiH dali nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u vremenu od 22 do 6 sati.

 

Radovi na izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, na magistralnoj cesti Tarčin - Konjic, u sklopu aktivnosti koje se odvijaju na izgradnji autoceste na Koridoru Vc, dionica Tarčin - Ivan, započeli su jučer.

 

Kako je navedeno u priopćenju JP Autoceste FBiH, gužve koje su se dogodile prvog dana izvođenja aktivnosti na izgradnji kružnog toka koji će magistralnu cestu povezati sa dionicom Tarčin - Ivan nastale su greškama izvođača radova na ovoj dionici.

 

"Ovim putem želimo poslati izvinjenje svim građanima koji su se jučer našli u neugodnoj situaciji i koji su satima čekali u kolonama prouzrokovanim greškama koje je napravio izvođač radova.

 

S obzirom na situaciju koja se dogodila prvoga dana aktivnosti izgradnje kružnog toka, a da bi u daljnjem razdoblju izbjegle slične neugodne situacije, JP Autoceste FBiH dalo je nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u vremenu od 22 do 6 sati narednog dana", navodi se u priopćenju.

 

FOTO: Ilustracija

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO