Ubojica ostaje u pritvoru

Datum objave: 05.08.2022   Broj čitanja: 3231
Županijskom sudu Široki Brijeg podnesen je prijedlog za određivanje pritvora Jozi Jasaku (50), zbog ubojstva dvojice ljudi i ranjavanja još dvojice.
Ubojica ostaje u pritvoru


– Razlozi za određivanje pritvora su opasnost od bijega, bojazan da bi osumnjičeni boravkom na slobodi sa sigurnošću mogao utjecati na iskaze svjedoka, odnosno ometati krivični postupak utjecajem na te svjedoke, postojanja opasnosti da će ponoviti krivično djelo, odnosno počiniti krivično djelo kojim prijeti i to ubistvo iz čl. 166. st. 1. KZ F BiH, a za koje se može izreći kazna zatvora najmanje pet godina - potvrdila je za Bljesak.info Petrunjela Matijević, službenica za odnose s javnošću Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije, ispitan u službenim prostorijama.

Također, pritvor je zatražen i zbog posebno teškog počinjenog kaznenog djela s obzirom na način izvršenja i posljedice, kao i zbog toga što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda s obzirom na sve okolnosti počinjenja kaznenog djela.


Prema neslužbenim saznanjima portala Grude.com ubojica ostaje u pritvoru.


Podsjetimo, zbog nezapamćenog zločina u mjestu Gorica, u općini Grude, subota 6. kolovoza Dan je žalosti, a ujedno će tog dana biti i sahrana Mate Grizelja i Velimira Bušića koji su izgubili život u stravičnom pohodu ubojice.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO