Ferdo Galić: Ubojica je ispucao 29 metaka, davno je trebao biti u zatvoru

Datum objave: 04.08.2022   Broj čitanja: 9220
U pucnjavi koja se sinoć dva sata iza ponoći dogodila u mjestu Gorica u općini Grude, ubijene su dvije i ranjene dvije osobe.
Ferdo Galić: Ubojica je ispucao 29 metaka, davno je trebao biti u zatvoru


U ovom krvavom pohodu napadač je koristio kalašnjikov kojim je pucao po ljudima koji su sjedili u kafiću u kojem se ovaj strašan čin desio. Ekipa N1 nalazi se na mjestu ovog stravičnog događaja pa smo tako porazgovarali i s bratom muškarca koji je teško ranjen.

Do pucnjave je došlo nakon što je na tradicionalnom seoskom derneku, koji se održavao povodom proslave sv. Stjepana, u župi Gorica Sovići, došlo do svađe u kafiću “Zmaj” pa je tako muškarac iz kalašnjikova pucao po masi ljudi koji su se nalazili ispred kafića. U pucnjavi je dvoje stradalo, a dvije osobe su ranjene.

Ferdo Galić, brat muškarca inicijala Ž.G. (1949.) koji je teško povrijeđen u pucnjavi usred čega mu je jedna noga amputirana, a druga u pitanju, kazao nam je da ne pamti da se dogodila veća tragedija u Zapadnoj Hercegovini od ovog sinoćnjeg događaja.

“Ta osoba koja je sinoć pucala iz kalašnjikova još jednom je ljetos bacila bombu također pod stolove u objektu i na svu sreću nikome ništa nije bilo uspjeli su se spasiti. Još je jednom nerede napravio, imao je uz sebe pušku. To se sve događa jer policija ne radi svoj posao i to bih ponovio sada i pred načelnikom policije da je ovdje sada pored mene. Tada je on već trebao biti u zatvoru”, kazao je Galić.

Kazao je da mu je brat dobio teške ozljede i da su mu jednu nogu amputirali u bolnici u Mostaru.

“I desna mu je noga u pitanju, u njoj su šarafi i ploče itd. Probudio se i u užasnim je bolovima i još nije svjestan da mu je noga amputirana. Ne zna uopće da su ova dvojica naših mještana poginula, to su mu prijatelji. Sinoć je taj lokal bio krcat ljudima i svi su legli na pod, bježali po ulicama, u kuće i gdje su mogli da se sakriju dok napadača dvojica muškaraca nisu svladali. Čuo sam da je ispucano 29 metaka. Nakon toga je došla policija”, naveo je za N1.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Mrgud04.08.2022 17:53 sati
    Jadna
  • Mrgud04.08.2022 17:52 sati
    Daje titin zakon davnobi zapovjednici bili na golom otoku bez škole i znanja samo budi podoban hadezeju i sve moreš dobit diplome
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO