Mate Lončar ugostio premijera Plenkovića: 'Nemam ni dana radnog staža, a na visokoj nozi živim oduvijek'

Datum objave: 02.08.2022   Broj čitanja: 1844
Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća Imotskog na kojoj je Andrej Plenković obećao da će i dalje pomagati posebnim područjima kako bi stanovnici ostali u tim krajevima, premijer je prihvatio poziv Mate Lončara, poznatog kao i Mate Pendo te Mate Biljarista.
Mate Lončar ugostio premijera Plenkovića: 'Nemam ni dana radnog staža, a na visokoj nozi živim oduvijek'


Naime, Mate Lončar, bivši predsjednik Hrvatskog Biljarskog Saveza, poznat kao i "globetrotter" koji je obišao brojne zemlje diljem svijeta te svih sedam svjetskih čuda, ugostio je premijera i pokazao mu svoju vilu s bazenom u Imotskom, u predjelu Glavina Donja, gdje je u podrumu uredio sobu s biljarskim stolom na čijim su zidovima stotine Matinih fotografija s najpoznatijim svjetskim facama u posljednjih 35 godina, uglavnom iz svijeta sporta.

Poznati Mate Biljarista i premijer Plenković fotografirali su se ispred biljarskog stola u jednoj od tri prostorije čiji su zidovi ispunjeni fotografijama s brojnim sportašima, uključujući Ronalda, Pelea, Carla Ancelottija te brojne druge.

Uz fotografije sa sportskim ikonama, premijerom Plenkovićem, brojnim uspjesima na raznim svjetskim biljarskim turnirima te raskošnim putovanjima, početkom devedesetih bio je u Australiji na Davis kup susretima Gorana Ivaniševića i Gorana Prpića, 1993. u Japanu uz Branka Cikatića kada je osvojio prvi turnir K-1 i postao svjetski prvak u kick boxingu, a može se pohvaliti i činjenicom da je bio model cijenjenom fotografu Stephanu Lupinu kada je bio na vrhuncu svoje slave. U inat svemu, Mate u svakoj prilici ponosno ističe: “Ja nemam ni dana radnog staža, a oduvijek živim na visokoj nozi”.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO