Josipa Zubac u reprezentaciji Hrvatske

Datum objave: 25.07.2022   Broj čitanja: 2650
Naša Josipa nastavlja niz sudjelovanja rukometašica HRK Grude, koje su sudionici velikih i najvećih međunarodnih rukometnih događaja.
Josipa Zubac u reprezentaciji HrvatskeJosipa Zubac(2006.godište) je nakon priprema u Zadru, pozvana i na pripreme u Ivanić Gradu, nakon čega je odabrana da zajedno sa još 14 cura čini reprezentaciju Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja, na EYOF-u u Banskoj Bystrici u Slovačkoj.


Inače, EYOF (Europski festival mladih) je natjecanje u kojem sudjeluje 50 država članica Europskog olimpijskog komiteta, a natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora. Domaćin zimskog izdanja EYOF-a, 2019.godine je bilo i Sarajevo.


Reprezentacija Hrvatske je već u Slovačkoj i igrat će u skupini B zajedno sa reprezentacijama Norveške, Njemačke i Crne Gore.  Po dvije najbolje reprezentacije iz skupina A i B će izboriti ulazak u borbu za odličja.


Naša Josipa nastavlja niz sudjelovanja rukometašica HRK Grude, koje su sudionici velikih i najvećih međunarodnih rukometnih događaja. Nakon što su igračice koje su nosile dres našeg kluba, sudjelovale kao reprezentativke Crne Gore, na svjetskom(Nikolina Knežević) i europskom(Nikolina Vukčević) rukometnom prvenstvu, olimpijskim igrama (Nikolina Vukčević), svjetskom juniorskom prvenstvu u Sloveniji, sada imamo i našu Josipu Zubac koja je članica reprezentacije Hrvatske.


Sretni smo i ponosni što smo imali i imamo privilegiju u svojim redovima imati takve igračice, a posebno smo ponosni na našu Jopu koja od prvog rukometnog koraka koji je napravila u HRK Grude sigurno korača ka velikoj rukometnoj karijeri.


Sretno Jope, sretno Hrvatska!

 

Josipa Zubac u reprezentaciji Hrvatske
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO