PostCash aplikacija - za siguran digitalni transfer novca iz EU

Datum objave: 21.07.2022   Broj čitanja: 3867
Godišnje se iz inozemstva u BiH pošalje preko 2,51 milijarda KM.
PostCash aplikacija - za siguran digitalni transfer novca iz EU

 

Novčane doznake stižu najčešće iz zemalja zapadne Europe i Skandinavije i čine oko 8% bruto domaćeg proizvoda zemlje, a podaci o preko 2,51 milijardu KM-ova poslanih u BiH iz inozemstva govore u prilog tome da će trend nastaviti rasti.

 

Novac se šalje u povodu rođenja djeteta, za diplome ili vjenčanja kao i pomoć u teškim trenucima, ali u velikom broju slučajeva, poslani novac predstavlja i jedini izvor sredstava za preživljavanje.


Nekada se na pošiljke s novcem iz inozemstva čekalo tjednima, pa i mjesecima, u redovima banaka, na autobusnim i željezničkim kolodvorima... Danas je situacija posve drugačija, transfer novca se obavlja digitalnim kanalima i svoj novac možete imati u rukama samo 30 minuta nakon uplate.


Dovoljno je da pošiljatelj ima pametni telefon, internet konekciju i PostCash mobilnu aplikaciju. Riječ je o novoj usluzi slanja i primanja novca koju je HP Mostar uvela kako bi građanima omogućila siguran, brz i jednostavan prijenos novca iz država Europske unije, Ujedinjenog Kraljevstva, Norveške, Lihtenštajna i Islanda.


Uz PostCash mobilnu aplikaciju sigurno, brzo i jednostavno pošaljite novac obitelji i prijateljima


Prema procjenama, u inozemstvu živi skoro jednak broj državljana BiH kao u domovini. Obiteljske i prijateljske veze s dijasporom su neraskidive i snažne, te u većini slučajeva praćene financijskom podrškom.


PostCash je mobilna aplikacija za slanje novca u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru te Srbiju iz država Europske unije, Ujedinjenog Kraljevstva, Norveške, Lihtenštajna i Islanda. Pošiljatelju omogućava da iz udobnosti vlastitog doma, putem kartice koju je izdala banka iz država Europskog gospodarskog pojasa, pošalje novac primatelju u BiH. Kartična transakcija provodi se prema protokolima s najvećim sigurnosnim standardima.


Procedura podizanja novca je vrlo jednostavna. Dovoljno je da primatelj novca posjeti jedan od preko 395 poštanskih ureda u BiH, ponese identifikacijski dokument, kaže broj uputnice koji mu pošalje pošiljatelj i novac će mu biti isplaćen.

 

S obzirom na to, ova usluga HP Mostar ima dodatni značaj i predstavlja novi, jednostavniji i brži način da obradujete one do kojih vam je stalo.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ante keš21.07.2022 12:44 sati
    ima li provizije na poslani novac??
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO