Ubojstvo koje je potreslo regiju: Ivan je ubijen bez pomagača, žena ga prvo iskasapila pa zabetonirala

Datum objave: 30.06.2022   Broj čitanja: 2268
Dosadašnja istraga zločina u Velikom Trnjanu kod Leskovca pokazuje da Biljana Stojanović (38) nije imala suučesnike u ubojstvu svog muža Ivana (38) čije je tijelo pronađeno u utorak zabetonirano u štali u njihovom obiteljskom domaćinstvu, piše Nova.rs.
Ubojstvo koje je potreslo regiju:  Ivan je ubijen bez pomagača, žena ga prvo iskasapila pa zabetonirala


Stanje leša potvrđuje sumnju da je ubijen još prije tri godine, što se poklapa s navodima njegove rodbine da je tada posljednji put viđen prije navodnog odlaska na rad u Rusiju. Policijskim radom bila su obuhvaćena dva muškarca, mladić koji je priznao da je s njom bio u vezi, te čovjek koji je s njenim suprugom odlazio na rad u Rusiju, ali su nakon prikupljanja svih informacija o ovom događaju, obojica isključena kao mogući Biljanini pomagači.

Ono što je navodilo na sumnju da je Biljana imala suučesnike u stravičnom zločinu je perfektno uklanjanje tragova ubojstva, zbog čega nitko nije čitave tri godine posumnjao da je Ivan mrtav. Upitno je bilo da je Biljana mogla sama ubiti supruga, te da odnese njegovo tijelo do štale a zatim ga zabetonira. Međutim, kako saznaje Nova.rs, moguće je da je supruga napala na spavanju, a zatim raskomadala tijelo, te ga na taj način prenijela do mjesta gdje ga je zabetonirala.

- Skoro sigurno je da je Ivan ubijen u kući. U jednoj prostoriji je dignut tepih, pa je moguće da je do napada došlo u toj sobi. Policijski rad će biti nastavljen, iako su prošle tri godine, stručnjaci mogu pronaći tragove krvi upotrebom specijalnih sredstava koji reagiraju s proteinima iz tjelesnih tekućina. Na efikasnost pronalaženja krvnih mrlja na ovaj način ne utječe to što su ti tragovi oprani i nevidljivi golim okom – navode sugovornici Nova.rs upoznati s ovim slučajem.

Biljana je pronađena mrtva u nedjelju, a obdukcija je pokazala da se otrovala. Sahranjena je dva dana kasnije, a istog dana, tijekom očevida u kojem je sudjelovao i brat žrtve Nenad Stojanović, otkriveno je Ivanovo tijelo. Susjedi i Ivanova rodbina rekli su novinarima da im je Biljana tri godine govorila da se nalazi na radu u Rusiji, da se svakodnevno čuju te da se nada njegovom dolasku. Nitko nije posumnjao u njenu priču jer kako tvrde, Stojanovići su imali dobar brak te je za njih i dalje nevjerovatno da je Biljana mogla da supruga na ovakav način usmrti.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO