FOTO: Klub Dražena Petrovića podržao GSS Grude! Trener Brzica pružio priliku svim košarkašima protiv Šibenke

Datum objave: 18.06.2022   Broj čitanja: 3109
Neka nova dica igraju igru s Baldekina, i po onom što smo vidjeli u Grudama, GKK Šibenka itekako igra tu igru i jasno je da nije bez razloga Šibenik grad košarke!
FOTO: Klub Dražena Petrovića podržao GSS Grude! Trener Brzica pružio priliku svim košarkašima protiv Šibenke

 

Klub Dražena Petrovića, najvećeg velikana hrvatske košarke, ali i jednog od najvećih kada je općenito sport u pitanju od druge četvrtine diktirao je tempo i na kraju uvjerljivo slavio protiv domaćina. Vrijedi naglasiti da Grude tek trebaju nabiti radnu temperaturu, dok Šibenčani treniraju po tri sata dnevno i ovakve utakmice im dođu kao sjajna priprema za kudikamo težu HT premijer ligu, odnosno najviši rang hrvatske košarke. A okršaj protiv velikana dobro je došao i treneru Stipi Brzici jer je koristio sve igrače, kako one najbolje iz pogona HKK Grude tako i one najiskusnije, pa je mogao vidjeti tko je u kakvoj formi i polako se pripremati za novu sezonu.

A ova utakmica je imala i jedan drugi, dublji smisao. Po cijeni od 5 KM prodavale su se ulaznice za podršku radu i nabavu opreme GSS Grude. Naime, svjedoci smo da svako malo netko nestane, a ne daj Bože da se itko od nas nađe u takvoj situaciji, opet će nam GSS-ovci prvi priskočiti u pomoć.


Kako je sve izgledalo pogledajte u fotogaleriji: HKK Grude - GKK Šibenka

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Josip19.06.2022 16:09 sati
    Gasi klub
  • Gr19.06.2022 11:25 sati
    Bio je Tomislav Pejić koji će od 2028. bit načelnik ako Ljubo odlučit otić u mirovinu, ako ne odluči onda neka pričeka 2032. Mentalitet je općenito u općini takav da se ne hoda po događajima.
  • Rođo19.06.2022 10:24 sati
    Sramota za našu općinu nije bilo 50 ljudi , nigdi nikoga iz općinske vlasti a i oporbe ,načelniku je zabavnika motorijada na krenici,objavite koliko je sakupljeno novaca
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO