Hoće li zbog Bandićeve smrti odgovarati SDP-ovci, Možemovci, Juričan, Soroševci...

Datum objave: 09.06.2022   Broj čitanja: 525
Osam godina je prošlo od pompoznog uhićenja Milana Bandića u Zagrebu! Dana 14. listopada Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz uhićeni su nakon višemjesečnog policijskog istraživanja.
Hoće li zbog Bandićeve smrti odgovarati SDP-ovci, Možemovci, Juričan, Soroševci...


Štete koje su pričinili brojale su se u desecima milijuna kuna. USKOK je radio, tvrdilo se da je ovo početak čišćenja Zagreba, kraj kriminalne hobotnice...


Danas, 8 godina poslije, Milan Bandić, najdugovječniji gradonačelnik Zagreba, više nije među živima, a Petar Pripuz je oslobođen po svim točkama optužnice. Bez istog tog Petra Pripuza ni aktualni gradonačelnik Tomislav Tomašević Senf ne može voditi Zagreb jer ovaj upravlja otpadom, ima sve dozvole za otpad i strojeve.


Od svih velikih afera zbog od afere Agram, nije ostalo ništa, a jedino u čemu se USKOK iskazao je nekoliko zapošljavanja, za koje su drugi optuženi, ali kao Bandić je bio nalogodavac, te korištenje službenog automobila kad je primjerice Milan Bandić treba do Gruda na svinjokolju, ili Mila Horvat na liječenje u Austriju, ili pak jedna od najuspješnijih sportašica svih vremena Sandra Perković, prilikom povratka u Zagreb. Koliko je smiješna optužnica i zbog zapošljavanja govori činjenica da ima i jedna uvjetna kazna, a najviše će u zatvoru provesti Ivan Tolić. "Čak" DEVET MJESECI zatvora.


Prije godinu dana SDP-ovci, Možemovci, Juričan, Sorosevci... pitali su se hoće li Prica odgovarati za njegovu smrt... s obzirom da se ispostavila da te večeri s Bandićem nije bila Prica, te je i to sud ustvrdio, a evo sada se ispostavlja da čovjek nije bio kriv ni u aferama Agram i Bramgrad, onda se svatko razuman ima pravo zapitati hoće li spomenuta ekipa odgovarati za smrt Milana Bandića.


I je li ih stid priznati da su u ovih godinu dana mandata jedino uspjeli otvoriti nekoliko Bandićevih projekata, od žicare do mosta i spomenika...

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • SOVA09.06.2022 15:46 sati
    HVALA MU NA SVEMU.POMAGAO JE SVIMA .POCIVAO U MIRU MILANE,NE ZABORAVLJAMO TE. LUFTIGUZI MOZEMO I SDP NEKA SE SRAME.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO