OSMRTNICE GRUDE: objavite sjećanje, izrazite sućut, zahvalu

Datum objave: 31.05.2022   Broj čitanja: 3701
Od 1. siječnja, portal Grude.com pokrenuo je platformu Osmrtnice.grude.com, na kojoj su imena i prezimena i slike mnogih dragih ljudi koji su nas napustili u ovoj ili u ranijim godinama.
OSMRTNICE GRUDE: objavite sjećanje, izrazite sućut, zahvalu


Oni više nisu s nama u ovozemaljskom svijetu, ali njihova prisutnost u našim životima još je snažnija, kao i ta Gospodinova poruka da ćemo svi zajedno, po zaslugama ovozemaljskog života, Njega gledati.

Portal Osmrtnice.grude.com uz obavijesti o smrti po cijeni od 40 KM, obavještava Vas da možete objaviti i sjećanje na Vama drage osobe, kao i izraziti sućut, uputiti pozdrav, zahvalu... po cijeni od 20 KM.

Svoj oglas, obavijest o smrti, zahvalu, sjećanje, sućut možete predati u pogrebnim poduzećima Kalić, Ćoso, Kela i Kovačević, s napomenom za Osmrtnice Grude.com.


Obavijest, sjećanje, zahvalu, sućut... možete predati i na mail osmrtnicegrude@gmail.com, te putem posebnog odjeljka    Predaj oglas   na kojem je sve objašnjeno, a ako želite neki poseban tekst, u osmišljavanju će vam pomoći tim urednika i novinara portala Grude.com, samo u dijelu za željeni tekst navedite taj zahtjev i ostavite broj telefona.


Za sve koji ne budu u mogućnosti platiti neke od navedenih oglasa platforma Osmrtnice Grude zadržava pravo ustupanja besplatnog oglasa.

Portal Grude.com će dio sredstava na kraju tekuće godine donirati u humanitarne svrhe, za potrebite na području općine Grude.

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO