Grude, Hercegovina i Dalmacija opraštaju se od svog Pepe! Josip Ivančić: Falit će nam Pepo svima

Datum objave: 25.05.2022   Broj čitanja: 11211
Tužna vijest prohujala je cijelom Hercegovinom večeras. Širila se do dijaspore. Do svih ljudi koji su poznavali Petra Grizelja.
Grude, Hercegovina i Dalmacija opraštaju se od svog Pepe! Josip Ivančić: Falit će nam Pepo svima

 

A dovoljno je bilo reći Pepo da svi znaju o kome se radi.

Davno je već Pepo stekao status da ga cijela Hercegovina i Dalmacija prepoznaju po nadimku. Bio je vrstan, glazbeni menadžer, čovjek bez kojeg mnogih glazbenih karijera i ne bi bilo, a bez tih karijera i mnogih, prelijepih pjesama o vjeri, ljubavi, životu, Hercegovini...

Iako nas je nedavno informacija o njegovoj bolesti zatekla, susret s Pepom nikad nije dao naslutiti da mu se bilo što teško događa. Prepoznatljivi osmijeh i pozdrav odmah bi odagnali tugu.

Putem portala Grude.com od Pepe se oprostio i Josip Ivančić, sjajni glazbenik kojeg je dala Hercegova zemlja, a koji je mnoge godine rada proveo sa svojim prijateljem, a kasnije i kumom Pepom.

- Bez obzira na saznanje da je teško bolestan još je teže prihvatiti činjenicu da nas je napustio naš Pepo. Doslovno smo 10 godina proveli skupa svaki vikend. Korektnom poslovnom suradnjom naše prijateljstvo je preraslo u kumstvo. Falit će nam Pepo svima svojim specifičnim pristupom prema ljudima u kojem je svima bio pozitivno simpatičan - kazao je Josip Ivančić.

Ivančićevim stihovima ćemo i završiti ovaj in memoriam.

"Na kamenu rođen da me zvijezde griju, kupala me mati gdje vukovi piju, tamo gdje su vijenac isplele planine, tamo kada zaspem, odnesi me sine"

Zbogom Pepo!

Grude.com

Povezane vijesti: https://osmrtnice.grude.com/Petar-Grizelj-Pepo/

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO