Sahranjen Matej Periš

Datum objave: 23.05.2022   Broj čitanja: 1613
U Splitu je sahranjen Matej Periš. Sprovod je organiziran u krugu obitelji i bliskih prijatelja.
Sahranjen Matej Periš

 

Otac Nenad Periš jučer je zahvalio svima na podršci, ali je zamolio da sprovod ne bude popraćen kao javni događaj.

 

"Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem", napisao je jučer Periš.

 

No, večeras se za Mateja Periša priprema oproštaj na splitskoj Rivi. Oproštaj organiziraju Periševi prijatelji.

 

"Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem regije. Svatko tko želi neka sutra navečer dođe u grad, piše Index.hr.

 

Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Nitko od nas nikad ga neće zaboraviti", kazao je jedan od Matejevih prijatelja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

 

Mateju u čast napravit će špalir s brodicama u blizini trajektne luke, a brodovi će zatrubiti u znak posljednjeg pozdrava.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO