Milanović: 'Finci su u šoku zbog mene? Mi smo u šoku jer ih boli... Dobrodošao u klub'

Datum objave: 13.05.2022   Broj čitanja: 716
Na pitanje novinara kako će Slovenija navodno blokirati Hrvatskoj ulazak u Schengen, Milanović je rekao kako će Slovenci zeznuti sebe.
Milanović: 'Finci su u šoku zbog mene? Mi smo u šoku jer ih boli... Dobrodošao u klub'

 

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik OSRH Zoran Milanović sudjelovao je u petak u Petrinji na obilježavanju osnutka 2. gardijske brigade "Gromovi“.

 

Komentirao je izjave predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića koji je rekao u petak kako "blokirati Finsku i Švedsku znači ići na ruku Rusiji, nije riječ o mudrom prijedlogu".

 

- Drago mi je da je Jandroković mirno i mudro komentirao, drago mi je za suzdržan ton, ali me neće uspavati i ušutkati. O čemu se radi? Nije pitanje mudrosti već nacionalnih interesa. Ja predstavljam Hrvatsku i Hrvate. Neodgovorno je da netko tko vodi hrvatsku državu da ne koristi sve instrumente koje mu stoje na raspolaganju. Izmjena izbornog lopovluka u BiH je bankarska garancija. Rusija me se ne tiče, ja pomažem sebi. Mi se ponašamo kao da nismo država. Nisam mudar, prijek sam, nagao, neobuzdan, ali borim se za svoje, a ti mudruj i idi u Finsku na izbore  - kaže Milanović.

 

Komentirao je i izjave Finaca koji su, tvrde, u šoku zbog Milanovićevih izjava.

 

- Mi smo u šoku već godinama zbog ove vaše ignorancije, u šoku smo što vas već godina boli neka stvar za nas. Finci nas opstruiraju. Ja sam i u šoku zbog ponašanja Hrvatske vlade, dobro došlo u šokirane nacije - rekao je Milanović.  

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 15.05.2022 14:01 sati
    Reci mu Miki
  • A.S.13.05.2022 16:36 sati
    U kojem šoku. Mi smo za Fince nebitni, i neka smo država na Balkanu u kojoj ljudi rade za vreću krumpira i kg jabuka, kao mi je rekao jedan Finac.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO