U nesreći ugašen život Katarine Bošković, izvrsna učenica, humanitarka i sportašica htjela je postati liječnica

Datum objave: 13.05.2022   Broj čitanja: 3690
Katarina Kat Bošković, (18), čiji su roditelji porijeklom iz čapljinskog kraja, tragično je preminula 7. svibnja 2022. u prometnoj nesreći nedaleko od svog doma, piše Čapljinski portal.
U nesreći ugašen život Katarine Bošković, izvrsna učenica, humanitarka i sportašica htjela je postati liječnica


Rođena je 16. rujna 2003. u Bostonu.

Kći je Svjetlana i Ognjenke Bošković. Katarina se pripremala za maturu u srednjoj školi Longmeadow i bila je primljena na Sveučilište McGill u Montrealu u Kanadi gdje je trebala početi ispunjavati svoj san da postane liječnica.

Katarina je bila izvrsna studentica s najvišim akademskim postignućima tijekom svoje kratke karijere.

Bila je predsjednica Nacionalnog Počasnog Društva. Istovremeno je imala strast za trčanjem i bila je odlikovana atletičarka s brojnim medaljama i priznanjima.

Imala je nevjerojatnu osobnost i uvijek je pružala ruku pomoći. Volontirala je nebrojene sate kao trener na stazi i tutor pomažući drugima uspijeti. Voljela je i skijanje, plivanje i putovanja.

Osim roditeljima Svjetlanu i Ognjenki, jako će nedostajati bratu Maxu, rođacima Luki i Loli, stricu Vladimiru, tetki Karen, Natashi i Miri, baki Nadi i djedu Milivoju i Miri, te ostaloj voljenoj rodbini i brojnim prijateljima, navodi Čapljinski portal.

 

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO