Stanković ponovno u svoju emisiju 'Nedjeljom u 2' dovodi Željka Komšića

Datum objave: 12.05.2022   Broj čitanja: 710
Željko Komšić ponovno će biti gost emisije "Nedjeljom u 2" urednika i voditelja Aleksandra Stankovića.
Stanković ponovno u svoju emisiju 'Nedjeljom u 2' dovodi Željka Komšića

 

Tri godine nakon što ga je, kako je tada Stanković rekao, razotkrio, vidjet ćemo što će novo najpoznatijem političkom prevarantu napraviti popularni voditelj.


Podsjetit ćemo na Stankovićevo pisanje od prije nešto više od tri godine kada mu je Komšić bio gost.


Stanković je o gostovanju Željka Komšića rekao da je ovaj znao o čemu će se razgovarati. ‘Pokušavam argumentirano razgovarati sa svakim gostom, tako je bilo i ovaj put s Komšićem. Razgovarao sam o javnim stvarima s Komšićem o politici, o tome je li on legitiman član Predsjedništva BiH ili nije. On je to znao”, rekao je Stanković.

Kaže kako nema potrebe da provjeri je li napao Komšića.

”Napravio sam više od 700 emisija od kojih je barem jedno 100 takvih. Ponekad pogriješim i to je činjenica, ali u ovom slučaju nisam ništa pogriješio. Pokušavam argumentirano razgovarati sa svakim gostom, tako je bilo i ovaj put s Komšićem. Nekad je emisija oštrija, nekad nije. U ovom dijelu se dogodilo da je bila takva, ali ništa privatno”, rekao je.

Kaže kako napisi pojedinih novinara u Hrvatskoj da se treba ispričati članu bh Predsjedništva mogu biti njihov stav.

”Ne znam je li mi zamjerio ali pristojno smo se razišli. Čvrst stisak ruke je imao, čovjek je to mislim podnio sportski. Intimno nemam ništa protiv Komšića, čak smatram da ima i neke dobre karakteristike. Ali ovdje nismo razgovarali o njemu privatno, nego o njemu kao političaru”, rekao je.

Ukratko, svim onim sitnim piskaralima koji se jedino mogu izraziti na Facebooku Aleksandar Stanković je poručio da su nebitni i da nikad neće biti popularni kao što je emisija "Nedjeljom u 2".

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO