Eurowings odustao od direktne linije Mostar-Düsseldorf

Datum objave: 09.05.2022   Broj čitanja: 577
Iako je Eurowings za ovu sezonu najavio promet na direktnoj liniji Mostar-Düsseldorf, to se ipak neće dogoditi.
Eurowings odustao od direktne linije Mostar-Düsseldorf

 

Eurowings je prekinuo prodaju karata između dva grada. Usluge su se trebale nastaviti 30. lipnja i izvoditi dva puta tjedno do kraja kolovoza.

 

Grad je, po prvi put, uveo i autobusnu liniju za Zračnu luku. Tako je Mostar ostao bez jedine komercijalne linije nakon više od dvije godine, a Zračnoj luci Mostar ostaju čarter linije.

 

Uskoro bi trebale započeti i charter operacije iz Poljske, Mađarske, Italije i Jordana. Čarter letovi iz Italije (Palermo i Catanija) od 31. srpnja do 3. rujna, letovi iz Amanna (Jordan) od 3. svibnja do 1. rujna, te letovi na relaciji Katowice – Mostar od 21. lipnja do 30. rujna, kazao je u nedavnom razgovoru za Fenu Ivan Ljubić, direktor Zračne luke Mostar.

 

Imamo još mnogo upita, ali ne i konfirmacija iz ostalih gradova odnosno destinacija iz Italije, Španjolske, Irske te očekujemo uspješnu sezonu i oporavak Zračne luke Mostar, naglasio je Ljubić.

 

Podsjetimo, za Zračnu luku Mostar je početkom veljače isplaćen prvi milijun KM Vlade HNŽ-a Gradu Mostaru, a premijer HNŽ-a Nevenko Herceg najavio je kako će u Mostar dovesti ‘niskotarifne kompanije’.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO