Potukli se treneri juniora Gorice i Hajduka, utakmica prekinuta

Datum objave: 07.05.2022   Broj čitanja: 1193
Utakmica između juniora Gorice i Hajduka prekinuta je u 58. minuti. Razlog je bila velika tučnjava u kojoj su glavni akteri bili treneri. Trener domaćih Sven Raić došao je do klupe Hajduka i htio je uzeti loptu.
Potukli se treneri juniora Gorice i Hajduka, utakmica prekinuta


Gostujući trener Ivica Roguljić ga je njome pogodio i krenuo je kaos.

Uskoro su uskočili igrači obje momčadi, ali i članovi stručnih stožera pokušali su smiriti situaciju. Suci su imali puno posla pa su tako isključili oba spomenuta trenera, ali i Marijana Budimira koji je također nasrnuo na Raića. Situacija se smirila, ali prekid je trajao čak 12 minuta, piše Index.

U zapisniku s utakmice stoji kako je glavni trener Gorice Sven Raić dobio crveni karton u 60. minuti te se detaljno opisuje incident: "U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave."

Crveni karton dobio je i trener golmana Hajduka Ivica Roguljić, također u 60. minuti: "U prekidu igre gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca loptu u predio tijela trenera Svena Raića te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave", stoji u zapisniku.

Glavni trener Marijan Budimir također je izgubio živce, a u objašnjenju suca stoji: "Dodijelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, zbog držanja otvorenom rukom za lice gostujućeg trenera." Utakmica je završila pobjedom Gorice 1:0 pogotkom koji je zabio Caio Cruz u 5. minuti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO