Marko Livaja danas ženi 'kraljicu Torcide', ženu koja mu je ukrala srce i natjerala da ostane u Hajduku

Datum objave: 02.05.2022   Broj čitanja: 4811
Danas se u Splitu odvija pravo veselje. Naime, Hajdukov as Marko Livaja (28) i njegova odabranica Iris Rajčić (42) uplovljavaju u bračnu luku...
Marko Livaja danas ženi 'kraljicu Torcide', ženu koja mu je ukrala srce i natjerala da ostane u Hajduku


...a na vječnu ljubav zavjetovat će se u crkvici na Sustipanu odakle će se spustiti na proslavu u restoranu Adriatic Grašo. Već je u javnost procurila vijest kako će mladence i uzvanike zabavljavljati pjevačica Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.

Osim toga, Dalmacija Danas neslužbeno, ali iz pouzdanih izvora doznaje da će za vrijeme prvog plesa svoju pjesmu otpjevati dalmatinska pjevačka diva Jasna Zlokić.

Također, saznalo se da će među uzvanicima i gostima biti i Doris Dragović, no nije poznato hoće li one pjevati tijekom svadbenog slavlja. Osim Jasne Zlokić koja će vjerojatno pjevati samo jedan manji dio svadbe, za najveći glazbeni ugođaj bit će zaduženi Milan Terze i Jelena Rozga.

Podsjetimo, danas u 17h par će izreći svoje sudbonosno 'da' na Sustipanu, gdje je i restoran Adriatic Grašo. Nisu puno detalja otkrivali ususret samom vjenčanju, no kako je par sudjelovao u prikupljanju humanitarne pomoći za Ukrajinu te su odgovarali na pozive dok se igrala 'Utakmica za mir' između Hajduka i Šahtara u nedjelju, mladenci su novinarki Mirti Šurjak otkrili da lokacija nije bila tajna, odnosno da praktički svi znaju da će se vjenčati na Sustipanu. Iris je samo tajnom htjela držati izgled vjenčanice, a to je i uspjela.

Inače, par je više puta planirao održati vjenčanje, ali ih je u tome sprječilo više stvari. Prvo nogometaševe sportske obveze, a potom i pandemija. U siječnju 2021. nakon četiri godine života u Ateni vratili su se u Split gdje je on nedugo nakon potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom, zbog čega je Iris, s obzirom da je ona kumovala odluci da Livaja ostane u svom klubu, prozvana kraljicom Torcide.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO