Dodik o Londonu koji više ne pripada Englezima, 'smradu' britanskom i ženi koja lobira za muslimane

Datum objave: 12.04.2022   Broj čitanja: 2827
Lider RS-a i član Predsjedništva BiH, jedini koji nije bošnjački, Milorad Dodik, govorio je o sankcijama koje mu je nametnula Velika Britanija.
Dodik o Londonu koji više ne pripada Englezima, 'smradu' britanskom i ženi koja lobira za muslimane

 

- Što se tiče ovog smrada britanskog, Matthewa Fielda, on je sve ovo zakuhao zajedno s PDP-om i muslimanima, to je jedan srbomrzac koji je ovdje dugo godine.

Mi branimo Daytonski sporazum. Nećemo prestati da se borimo za RS i nećemo je napustiti ni pod kakvim okolnostima, uopće nismo prepadnuti niti nam je neugodno. Neka su im sretne sankcije što se mene tiče. Niti sam mislio ići u London, niti sam bio ima 10 - 15 godina, znaš koliko me boli k****, oni su zagađivači svjetske scene. Njihov premijer se ko fol u Ukrajini sastaje sa Zelenskim, a ona žena tamo priča na ruskom. A London više ne pripada Britancima, to je grad nekih drugih, ali i to je bogatstvo, nemam ništa protiv toga, ali tamo više nema ništa zanimljivo. Imovinu nemam tamo - istaknuo je Dodik.

Također je spomenuo baronesu Arminku Helić, najjaču velikobošnjačku lobisticu u Velikoj Britaniji, a Dodik joj je usput profulao i ime. - Armenka Helić, nemam ništa protiv njenog statusa, ali imam protiv laži kojima lobira po Britaniji. Jadna je Bosna i Hercegovina ako se na ovaj način brani. Nek te svoje sankcije objese mačku o rep - poručio je Dodik.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO