Žena koja zna gdje su milijarde za cjepivo prijeti Rusiji... vjerojatno će nam opet nafta i plin poskupjeti

Datum objave: 24.03.2022   Broj čitanja: 1607
Šefica Europske komisije Ursula von der Leyen se dugo dopisivala sa šefom Pfizera uoči nabavke cjepiva vrijednog milijarde eura.
Žena koja zna gdje su milijarde za cjepivo prijeti Rusiji... vjerojatno će nam opet nafta i plin poskupjeti

 

Neke europske države, primjerice, ni sada ne žele reći koliko je novca potrošeno na kupovinu cjepiva, a svu kupovinu morala je odobriti von der Leyen. Ona je s Pfizerom potpisala sporazum o kupovini cjepiva, a sve se dogovaralo preko poruka, te je pitanje što znamo, a što ne.

Ista ta inkriminirana osoba za koju se sumnja da se ugradila u nabavku cjepiva želi štititi Europu. Tako je večeras zaprijetila Vladimiru Putinu da neće zaobilaziti sankcije i da Europa više ne ovisi o ruskim energentima, te ih neće plaćati u rubljima.

Kad god netko iz Europe dadne takvu nepromišljenu izjavu nama običnim smrtnicima koji se ne vozimo u službenim automobilima i ne grijemo u javnim ustanovama poskupe gorivo i plin.

Ursula von der Leyen trebala bi odgovoriti na pitanja oko pranja novca na cjepivima, a zbog dopisivanja sa šefom Pfizera iz moralnih razloga dati i ostavku, a nadmudrivanje s Putinom ostaviti onima koji znaju voditi politiku i ne bave se kriminalom globalnih razmjera.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO