Grude: Počeli radovi na asfaltiranju prvog kružnog toka (VIDEO)

Datum objave: 24.03.2022   Broj čitanja: 3749
Počeli završni radovi.
Grude: Počeli radovi na asfaltiranju prvog kružnog toka (VIDEO)


Nakon šest mjeseci intenzivnih radova na rotoru u naselju Prispa, danas se krenulo sa asfaltiranjem.


Dok su trajali radovi promet se na ovoj lokaciji, koja je u prošlosti bila poznata po prometnim nesrećama i sa smrtnim ishodom, odvijao usporeno i naizmjenice.


U budućnosti se planira i spajanje ulice od ''Prečistača'', gdje je stao asfalt južne obilaznice, koji će još više rasteretiti dio prometa oko Policijske postaje u Grudama.


Grude: Počeli radovi na asfaltiranju prvog kružnog toka (VIDEO)
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • HDZ BBB24.03.2022 21:19 sati
  ŽNJOVCIII OVO JE PROJEKT, OVO JE CESTA. HDZ POBJEĐUJE I IDUĆE IZBORE, A VAS I VAŠIH SMIJEŠNIH STRANČICA NEMA NI NA MAPI JER JE NAROD UZ HDZ. A ZA NOVE IZBORE IDEMO JAČI NEGO IKAD I S VEĆIM PROJEKTIMA NEGO IKAD. ČESTITKE LJUBI NAJBOLJEM NAČELNIKU OPĆINE GRUDE.
 • Kružni24.03.2022 21:05 sati
  Pa di vodi i crnu sluzi nije mi jasno
 • Miro24.03.2022 16:51 sati
  Jupi, pola godine za krug koji nema svrhe, krasno je to odradjeno... Ero je vjerovatno projektirao krug pa mora pohvaliti jerbo je kapnulo štogod... Sada je valjda na redu projekt parka, nije odavno... Dok je ovaca biti će i vune, hvala i bog.
 • 224.03.2022 14:11 sati
  Ovome što čestita da ga upitam što čestita? Zaista u pitanju bi bio hvale vrijedan projekt da ostvaruje svoju svrhu, a to je da pored sigurnosti prometa osigurava bržu protočnost prometa a nama ni poluobilaznica nije izgrađena i sad slušamo kako je to planirano u budućnosti a zasigurno će to biti neka daleka budućnost. Koliko je vremena prošlo od izgradnje poluobilaznice ista je sazrjela da se ponovno na njoj radi asfalt, proširi se za nogostup i postavi moderna led rasvjeta. I to što netko da ili napiše opravdanu kritiku nije pljuvator kako kažeš već samo iznosi svoju ocjenu i zapažanje trenutnog stanja.
 • Ero24.03.2022 13:27 sati
  Dežurnim pljuvatorima će uvijek nešto smetati, a kad se ginulo pitali ste se kad će nešto. Otpepajte u skokovima anonimusi i slični, čestitke našoj Općini!
 • 24.03.2022 12:05 sati
  Odlično, imamo kružni tok koji vodi iz ničega u ništa. Stići ćemo susjedne općine za 50-tak godina
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO