Petar Ćorluka Sattleru pokazao pogone Laste

Datum objave: 23.03.2022   Broj čitanja: 3405
Suradnja između EU i Violete je pozitivan primjer suradnje za dobrobit cijelog društva, a tim stopama će kročiti i Lasta.
Petar Ćorluka Sattleru pokazao pogone Laste

 

Obnovljenu tvornicu keksa I vafla Lasta u Čapljini danas je posjetio šef delegacije i specijalni predstavnik EU u BiH g. Johann Sattler. Zajedno s domaćinom g. Petrom Ćorlukom, imao je priliku ući u prostore proizvodnog pogona gdje se upoznao s visoko automatiziranim procesima proizvodnje keksa kao I principima samoodrživog poslovanja.

 

Ambasador se oduševio tvornicom, a nakon kušanja Lasta keksa i samim proizvodom te je istakao kako proizvodi ovakve kvalitete imaju i te kakve šanse biti distribuirani na razvijenija tržišta Srednje i Zapadne Europe.

 

G. Ćorluka, predsjednik uprave i vlasnik grupacije Violeta, unutar koje sad Lasta posluje, izrazio je zahvalnost na posjeti i istakao važnost domaće proizvodnje. Sljedeći korak u razvoju Laste biti će proizvodnja vlastite sirovine, poput raznih voćnih punjenja, lješnjaka….u suradnji s lokalnim kooperantima, a s ciljem snažnijeg razvoja lokalne poljoprivrede.

 

Ovom posjetom se želi istaknuti i promovirati pozitivne gospodarske priče u BiH koje zaista postoje unatoč svim krizama, bilo lokanim bilo globalnim. Suradnja između EU i Violete je pozitivan primjer suradnje za dobrobit cijelog društva, a tim stopama će kročiti i Lasta. Obje strane su izrazile nadu da će se uspješna suradnja nastaviti i u budućnosti. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO