Mostarski studenti su pronašli svoje buduće poslodavce

Datum objave: 23.03.2022   Broj čitanja: 2640
Na Sajmu poslova 2022 poslodavci su imali priliku predstaviti djelatnosti iz kojih dolaze i svoje potrebe za radnom snagom.
Mostarski studenti su pronašli svoje buduće poslodavce

 

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru (SUM) jučer je upoznao svoje studente sa poslodavcima u Dalmaciji. Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Studentski zbor SUM već po treći put su organizirali Sajam poslova 2022.

 

Cilj samog sajma je bio povezati studente Sveučilišta u Mostaru sa poslodavcima u Dalmaciji kojima nedostaje radne snage tijekom ljetne sezone. Mnogi studenti su na Sajmu poslova 2022 i pronašli posao.


„Prije četri godine Hrvatska gospodarska komora je prišla Studentskom zboru SUM sa incijativom da se organizira Sajam poslova kako bi se povezali studenti i poslodavci. S obzirom da je glavni zadatak Studentskog zbora paziti na životni standard studenta ovo se učinila kao super prilika na kojoj se može poraditi i unaprijediti kvaliteta studentskog života. Stoga, Studentski zbor SUM rado se prihvatio organizacije Sajma poslova.“ izjavljuje Ivana Rašić predsjednica Studentskog zbora SUM.


Na Sajmu poslova 2022 poslodavci su imali priliku predstaviti djelatnosti iz kojih dolaze i svoje potrebe za radnom snagom, dok su studenti bili upoznati sa svim uvjetima koje traže poslodavci i izravno dobili potrebne informacije. Čak 21 poslodavac je sudjelovao na Sajmu poslova 2022, a iz Hrvatske gospodarske komore dolaze nove incijative o organiziranju IT Sajma na Sveučilištu u Mostaru.

 

Mnogi studenti, a i ostale zainteresirane osobe jučer su sebi olakšale pronalazak posla upravo na Sajmu poslova 2022. S obzirom da većina studenata odlazi na rad tijekom ljetne sezone iz Studentskog zbora SUM se nadaju organizaciji Sajam poslova i sljedeće godine.

Mostarski studenti su pronašli svoje buduće poslodavce
Mostarski studenti su pronašli svoje buduće poslodavce
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO