Tragedija: Poginula dva studenta u Zagrebu

Datum objave: 18.03.2022   Broj čitanja: 4184
Smrt nestalog mladića potvrdili su danas..
Tragedija: Poginula dva studenta u Zagrebu

 

Dvojica studenata Hrvatskih studija pronađena su mrtva na željezničkoj pruzi u blizini fakulteta na zagrebačkoj Trnavi.

 

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, obojica su poginula zbog strujnog udara kojeg su ondje pretrpjeli. Jedan od tragično stradalih mladića je, doznaju, Nikola Michael Sušec, student iz Sjedinjenih Američkih Država čiji je nestanak prijavljen u srijedu.  

 

Smrt nestalog mladića potvrdili su danas  i na Facebook stranicama Hrvatskih studija.  

"Dekan Fakulteta hrvatskih studija obavještava da je izvrstan student I. godine kroatologije i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija, useljenik u Hrvatsku Nikola Michael Sušec tragično stradao u Zagrebu u srijedu 16. ožujka 2022. u 21. godini života. Rođen je u Eugenu, na zapadu savezne američke države Oregon 13. studenoga 2001. Završio je s izvrsnim uspjehom Katoličku srednju školu otaca marista u Eugenu (2016.–2020.) i upisao se na naš Fakultet kao pripadnik hrvatskoga iseljeništva u SAD-u u kvoti Hrvata izvan RH. U prvom semestru stekao je 34 boda po ECTS-u s prosječnom ocjenom 4,5. Pamtit ćemo njegov vedar lik, ljudskost, susretljivost, komunikativnost, srčanost i domoljublje. Fakultetska zajednica izražava sućut njegovu tati Josipu i majci Heidi Melindi", stoji u objavi.  

 

Drugi stradali mladić, neslužbeno doznaju,  njegov je kolega s fakultete koji je nastradao kada je krenuo u potragu za njim.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO