Deset godina zatvora za ubojstvo livanjskog profesora

Datum objave: 26.02.2022   Broj čitanja: 1390
Ajnur je usmrtio profesora na način da ga je zadavio na suvozačevom mjestu.
Deset godina zatvora za ubojstvo livanjskog profesora

 

Vijeće Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine odbilo je žalbe Županijskog tužiteljstva HBŽ i branitelja optuženog Ajnura Nicu, te potvrdilo odluku Županijskog suda u Livnu kojom je optuženi proglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od deset godina, priopćeno je iz Županijskog suda u Livnu.

 

Prema optužnici, 17. prosinca 2020. godine oko 15:05 sati za vrijeme dok je osumnjičeni Ajnur Nice prosjačio ispred TC "Konzum" u Livnu, do njega je došao umirovljeni profesor Stipo Perković iz Livna, koji ga je nakon kratkog razgovara povezao u svom Mercedesu.

 

Nadalje se navodi kako su se obojica odvezli na područje ispod Veterinarske stanice u Livnu, uz korito rijeke Bistrice, a poslije određenog vremena provedenog u vozilu, Ajnur je usmrtio profesora na način da ga je zadavio na suvozačevom mjestu.

 

Nakon toga Nice je tijelo ostavio pored rijeke Bistrice zatrpavši ga starom travom i grančicama, a potom iz njegovih hlača uzeo novčanik i novce u manjem iznosu te se njegovim Mercedesom odvezao u Vitez, prenosi Avaz.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO