Bura prevrnula kamion u Dubrovniku

Datum objave: 22.02.2022   Broj čitanja: 1357
Zbog jakog vjetra most doktora Franje Tuđmana u Dubrovniku jutros je bio zatvoren za prvu kategoriju vozila, odnosno za kamione i autobuse na kat.
Bura prevrnula kamion u Dubrovniku

 

Na znakove upozorenja oglušio se vozač kamiona mađarske registarske oznake. Očito je previdio udare bure koji su prevrnuli kamion na ogradu mosta. Vozač nije ozlijeđen, a most je sada zatvoren za sve skupine vozila.

 

Vozači voze obilazno - Lozica (DC8)- Mokošica-Sustjepan (DC420) i obratno.Zbog olujnog vjetra zatvorene pojedine dionice autocesta

U ostalim dijelovima Hrvatske kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, dok je dionica između čvorova Maslenica i Posedarje otvorena samo za osobna vozila (obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina, a samo za osobna vozila i državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački), javlja HAK.Samo za osobna vozila otvoreni su državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most (DC106).


Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

 

 

U prekidu i dio pomorskog prometa

Zbog tehničkih problema s mađarske strane na GP Goričan i Goričan II zastoji su i čekanja u putničkom i teretnom prometu.U prekidu su i trajektna linija - Sumartin-Makarska, katamaranske linije - Vis-Hvar-Split i Ubli-Korčula-Dubrovnik, te brodska linija Komiža-Biševo.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO