Mostar: Za topliji dom obitelji Limov

Datum objave: 21.01.2022   Broj čitanja: 930
Na Facebook stranici 'Pomozi mojoj nevjeri' organizirana je akcija za dom obitelji Limov sa troje djece. Tekst i apel sa stranice prenosimo u cijelosti:
Mostar: Za topliji dom obitelji Limov

 

-Kada sam prije mjesec dana posjetila ovu obitelj i prenijela vam utiske, slike i video tražili ste da pokrenemo akciju za njih. Iskreno, jako velik korak, ni sama nisam hrabra, ali idemo pokušati nekome promijeniti život.

 

Mladu obitelj smo upoznali po rođenju najmlađe kćeri, nažalost izgubila je bitku za život sa samo 2 mjeseca. Ova obitelj živjela je u zajedničkom domu s još 9 osoba. Majka i otac hrabro se bore za svoje 3 djece (6, 4, 3 godine), žive u jako nezdravim uvjetima. Svi zidovi su crni i mokri. Majka i baka često čiste plafone i zidove krpama i ručnicima, ali ta količina vlage sada je prevelika.

 

Ovu obitelj nikada nećete čuti da se žali, rade na dnevnice i bore se da njihovoj djeci ništa ne fali. Ne želim da ih itko proziva iz razloga što smo se mi odlučili pomoći im JER SMO VIDJELI DA TO ZASLUŽUJU.

 

Ovo prvenstveno nije zdravo okruženje naročito za djecu jer svo troje je vrtićke dobi. Obitelj je skromna i želi smo svoj kutak pod nebom. U ovih par kvadrata, do nedavno ih je živjelo 14. Obitelj je počela praviti kat na kući, ali na samom su početku zidanja i TREBAMO IM MI.

 

Ako svatko od nas izdvoji samo 1,00 KM prikupili bismo 11 697,00 KM. Nemam dovoljno riječi da opišem ovu obitelj i zato vas sve molim da se odazovete i pomognete. "Kad se male ruke slože..."-navedeno je na Facebook stranici 'Pomozi mojoj nevjeri'.

 

Ovo je župni broj računa, na Vašoj donaciji upišete "𝐙𝐀 Ž𝐔𝐏𝐍𝐈 𝐂𝐀𝐑𝐈𝐓𝐀𝐒 - 𝐎𝐁𝐈𝐓𝐄𝐋𝐉 𝐋𝐈𝐌𝐎𝐕"

 

UniCredit Bank

Broj računa za uplate unutar zemlje:

3381002202740430

Broj računa za uplate iz inozemstva:

BA393380604819574246

SWIFT UNCRBA22

Adresa: Župa sv. Ivana apostola I evanđelista, Kneza Višeslava 2

 

Sve će biti transparentno i sve slike će biti objavljivane, kao i do sada.

 

Molim Vas sve da 𝗣𝗢𝗗𝗝𝗘𝗟𝗜𝗧𝗘 objavu, kako bi došla do što većeg broja ljudi.

 

Neka im sljedeća zima bude u njihovom, novom, toplom domu.

Mostar: Za topliji dom obitelji Limov
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO