DR. JURE BURIĆ: Prestanite već jednom plašiti narod!

Datum objave: 21.01.2022   Broj čitanja: 1804
Kao da vam je cilj strašiti, a ne umirivati narod. Širite strah, a ne optimizam.
DR. JURE BURIĆ: Prestanite već jednom plašiti narod!

 

Piše: Dr Jure Burić

U toj silnoj želji vaših nakaradnih htijenja sami sebi “skačete u usta” Broj zaraženih vrtoglavo vam raste, a broj onih po bolnicama i na respiratorima pada?!

U čem je onda problem? Zarazit će se očito svi ili većina ljudi koji će onda steći imunitet, puno bolji od ovoga “umjetnog”- cjepivom. Smijete li to potvrditi ili i dalje mislite kako je samo i isključivo cjepivo jedini spas?!


Ukoliko je ovaj virus prirodni, a ja osobno sa dugogodišnjim liječničkim iskustvom od samo početka mislim da je “ljudskih ruku djelo”, onda bi zaštita nakon preboljevanja bolesti trebala biti bolja i sigurnija. Samo nemojte nam trvrditi kako su mutacije problem. Ako i jesu, onda se postavlja opravdano pitanje: pratite li vi vašim cjepivima mutacije ili jesu li one “općenito učinkovite”?

 

Volio bih da se o ovim problemima povede javna znanstvena rasprava. Ovako samo svojom nedoslijednošću dajete “vjetar u leđa” antivakserima i kojekakvim googlovcima koji misle da kada pročitaju nekolike rečenice medicinske literature da su diplomirali na medicinskom fakultetu, prenosi Fenix Maganzin.

Urazumite se već jednom vi koji sve ovo “slijepo” vodite. Postupiti i zdravorazumski i svom napaćenom narodu dajte malo optimizma, a ne da ga iz dana u dan samo “hranite” strahom, poručuje dr. Burić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • NE28.01.2022 13:29 sati
    JURE KAKA.....i PRDUCKA.
  • Da21.01.2022 12:49 sati
    B
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO