Pojačanja u stručnom stožeru HŽRK Grude

Datum objave: 19.01.2022   Broj čitanja: 2676
Grudski rukometni stroj je pokrenut 10.01.2022. kada su počele aktivnosti seniorske ekipe, a odmah iza toga je krenula i Škola rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka”.
Pojačanja u stručnom stožeru HŽRK Grude

 

Što se tiče seniorske ekipe, za sada nema nikakvih novih imena, osim povratka u puni trenažni proces nakon ozljede, naše dokapetanice Ane Nikić. Cure su 10.01. odradile redoviti sistematski liječnički pregled, sve su zdrave i odmah od 11.01. su krenule sa treninzima.

 

Nakon dvotjednih svakodnevnih treninga, u zadnjem tjednu siječnja će krenuti i pripremne utakmice, a u prvoj polovini veljače će biti održan i 4. memorijalni turnir Željko Mikulić & Zoran Tica.  Nadamo se da ćemo nastavak prvenstva koji će uslijediti 26/27.02.2022. dočekati zdravi i spremni, poručuju iz prvaka iz Gruda.

 

U školi rukometa su od početka ove godine napravljene određene promjene u organizaciji ekipa i grupa djece, ali je i proširen i pojačan stručni stožer. Tako će uz dosadašnjeg trenera, Antonija Glavaša sada sa djevojčicama raditi Mario Babić mag.cin, donedavno aktivni rukometaš koji je veći dio svoje igračke karijere proveo kao igrač HMRK Zrinjski Mostar, da bi nakon toga njegovu karijeru u Francuskoj prekinula pandemija COVID-19.

 

Uz njega najmlađe grudske rukometašice i rukometaše, svojim prvim rukometnim  koracima i potezima će učiti Josipa Mikulić, bivša dugogodišnja igračica našeg kluba koja je svoju igračku karijeru morala prekinuti zbog ozljeda.

 

Novim trenerima želimo dobrodošlicu u naš klub, a svim igračicama, igračima i trenerima u klubu želimo zdravu i uspješnu sezonu, poručuju iz HŽRK Grude.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Avijacija21.01.2022 09:51 sati
    Jadu kraja nema.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO