Ivana Mikulića teška bolest natjerala je da se povuče iz javnosti, on je hercegovački slavuj

Datum objave: 11.01.2022   Broj čitanja: 1709
Glazbenik Ivan Mikulić, hercegovački slavuj, prije 18 godina predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu, a potom se zbog studija i zdravstvenih problema povukao sa scene.
Ivana Mikulića teška bolest natjerala je da se povuče iz javnosti, on je hercegovački slavuj


Dramatičnom baladom 'Daješ mi krila' prošao je u finale, a završio je na dvanaestom mjestu nakon prave drame. Naime, Ivan i njegov tim zakasnili su na jednu od generalnih proba, zbog čega su ih organizatori htjeli diskvalificirati, no to se na kraju nije dogodilo.

Karijeru je započeo 1995. godine kada se s pjesmom 'Ti i ja' natjecao na Dori, a 1999. godine imao je još jedan hit, pjesmu 'Pustite me da je volim' koja je aktualna i danas. Nastupao je na brojnim festivalima i pjevao u dijaspori.

Diplomirao je novinarstvo i odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u BIH, a onda se 2008. godine povukao iz javnosti, ne samo zbog studija već i zbog zloćudne bolesti. Naime, prije  javnosti je otkrio kako je 'pobijedio' tumor na mozgu, piše Večernji list.

-Prva misao je bila što s djecom. Iako sam isprva mogao ići na gaže, nakon nekog vremena počeli su se ponavljati problemi s ravnotežom. Nisam mogao voziti auto i nisam mogao podnijeti veliku buku. Danas je to razdoblje iza mene- ispričao je Mikulić u intervjuu za Story, a potom je dvije godine nakon otkrio kako mu vrhunac karijere nije bio Eurosong već uloga u rock- operi Jesus Christ Superstar koja je igrala u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Ivan se nekoliko puta pokušao vratiti na glazbenu scenu, no ipak nikada nije uspio ostvariti uspjeh I popularnost kakvu je imao prije nešto više od dvadeset godina.
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ????15.01.2022 09:02 sati
    Ivan je odlican pjevac i Bog mu dao zdravlje
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio