Matej nije jedini! Čak 28 osoba, od toga 8 maloljetnika, nestalo u proteklih mjesec dana

Datum objave: 11.01.2022   Broj čitanja: 13771
Internetska stranica Nacionalne evidencije nestalih osoba neprestano se ažurira, a u ponedjeljak u 15 sati u registru je bilo evidentirano 28 hrvatskih državljana nestalih u posljednjih mjesec dana.
Matej nije jedini! Čak 28 osoba, od toga 8 maloljetnika, nestalo u proteklih mjesec dana


 Među njima je osmero maloljetnika, kao i Matej Periš, Splićanin nestao u Beogradu na Staru godinu, jedini kojemu se trag gubi u inozemstvu. U nastavku su popis i fotografije nestalih u razdoblju od 11. prosinca do danas

 

U slučaju da posjedujete informacije o osobama na fotografijama, iz MUP-a mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Dragana Amić, rođena 15. listopada.2006. Otišla je u nedjelju, 9. siječnja u nepoznatom smjeru s adrese prebivališta u rodnoj Novoj Gradiški (Ivana Domca 88). Visoka je 160 cm, crne kose, smeđih očiju. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu s kapuljačom, plave traperice sa šarenim zakrpama i roza tenisice.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Kristijan Babić, rođen 9. kolovoza 2004. u Vinkovcima, s prebivalištem u Zagrebu, udaljio se 6. siječnja s adrese prebivališta u Zagrebu (IX. Požarinje) u nepoznatom smjeru. Visok je 180 cm, smeđe kose i očiju, slabije tjelesne građe. Bio je odjeven u bijele tenisice, crnu jaknu i plave hlače. Nosio je crni ruksak.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Zdenko Bezjak, rođen 8. studenog 1951. u Rijeci, nestao je jučer, 10. siječnja s adrese prebivališta u tom gradu (Baštijanova 25 A). Visok je 170 cm, sijede kose. Nedavno je slomio lijevu ključnu kost pa se teže koristi lijevom rukom. Bio je odjeven u svijetloplavi skafander i traperice iste boje.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Isabella Katarina Bilić, rođena 7. veljače 2007. u Zagrebu, s prebivalištem u Velikoj Gorici, udaljila se jučer, 10. siječnja, iz zagrebačke Ulice sv. Mateja (Dugave). Visoka je 168 cm, ravne riđe kose, smeđih očiju. Bila je odjevena u zelenu kratku jaknu, crne hlače i tenisice.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Ilija Čabraja, rođen 30. rujna 2007. u Slavonskom Brodu, s prebivalištem u Čazmi, nestao je 23. prosinca na području Zajezde (Krapinsko-zagorska županija). Visok je 165 cm, crne valovite kose. Bio je odjeven u dužu crnu jaknu, crnu trenirku i smeđe čizme. Fotografija nije priložena.

 

Zlatko Čižmek, rođen 28. lipnja.1972., udaljio se 23. prosinca s adrese prebivališta u Zagrebu (Majke Teretije) vozilom Renault Twingo zagrebačkih registarskih oznaka. Visok je 181 cm, slabije tjelesne građe, ima ožiljak na desnoj strani čela. Bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, plave traperice i čizme.

poster
   
 
 

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Goran Čukelj, rođen 16. siječnja.1972. nestao je 7. siječnja sa Svetog duha u Zagrebu. Prebivalište mu je u ulici Vidikovac.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

David Čvrljak, rođen 14. prosinca 2006. u Splitu, gdje mu je i prebivalište (Mrčelina 7) nestao je 23. prosinca s adrese boravišta (Zagrebačka 16, Mali Lošinj). Ima plavu kosu, vitak je. Bio je odjeven u crveno-crnu trenirku i crne tenisice.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Stela Delić, rođena 25. kolovoza 2004. u Zagrebu, s prebivalištem u Sesvetama (Ulica Petra Dobrovića), nestala je 23. prosinca u općini Budinščina. Visoka je 165 cm, crne ravne kose. Bila je odjevena u crnu jaknu, sivu trenirku, crno-bijele tenisice. Fotografija nije priložena.

 

Lucija Filko, rođena 10. prosinca 2004. u Zaboku, s prebivalištem u Klanjecu, udaljila se 23. prosinca s adrese u Zajezdi. Visoka je 165 cm, kestenjaste ravne kose, smeđih očiju. Bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crne tajice, bijele tenisice.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Željko Gadže, rođen 26. prosinca 1972. s prebivalištem u Sesvetama (Ulica Brune Bjelinskog), nestao je 24. prosinca sa zagrebačke Avenije G. Šuška. Visok je 175 cm. Bio je odjeven u crnu jaknu i ostalu tamniju odjeću.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Krešimir Hibšer, rođen 6. rujna 1966., s prebivalištem u zagrebačkoj Vrapčanskoj ulici, udaljio se 19. prosinca s adrese u Zagrebu, Sveti Duh.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Antonio Hudarević, rođen 7. siječnja 2005., s prebivalištem u Italiji (Castelverde), udaljio se 24. prosinca s adrese u Zagrebu, Ulica sv. Mateja. Visok je 165 cm, crne kose, smeđih očiju. Bio je odjeven u crnu majicu i crne hlače. Fotografija nije priložena.

Desire Hudorović, rođena 6. travnja 2007. s prebivalištem u Italiji (Castelverde), udaljila se 24. prosinca s adrese u Zagrebu, Ulica sv. Mateja. Visoka je 160 cm, crne kose, smeđih očiju. Bila je odjevena u crnu majicu, crne hlače i bijelu jaknu. Fotografija nijep priložena.

Krunoslav Hursa, rođen 29. travnja 1980., s prebivalištem u Zagrebu (Ulica Ante Topića Mimare), udaljio se 10. siječnja s adrese u Zagrebu, Ulica Sveti Duh.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Sandra Javoršek, rođena 20. kolovoza 1980. u Splitu, s prebivalištem u Zagrebu (Kninski trg), napustila je 24. prosinca adresu u Zagrebu, Vinogradska cesta. Visoka 175 cm, crne kose, mršave tjelesne građe. Bila je odjevena u bijelu majicu i crne hlače.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Angela Jurčević, djevojački Silić, rođena 13. veljače 1978. u Sinju, udaljila se 8. sječnja s adrese prebivališta u Splitu (Krbavska 58). Visoka je 160 cm, tamnoplave kose, smeđih očiju. Bila je odjevena u sportsku odjeću i obuću crne boje, crni prsluk od jakne bez rukava.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Igor Kalanjoš, rođen 10. lipnja.2007. u Čakovcu, s prebivalištem u Gornjem Vratnom (Varaždinska 423), nestao je jučer, 10. siječnja u Rijeci, Vukovarska 49. Fotografija nije priložena.

Tihomir Katovčić, rođen 27. travnja 1981., s prebivalištem u Jastrebarskom (Toplice), udaljio se 11. siječnja s adrese u Zagrebu, Ulica Jankomir.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Ante Kozina, rođen 20. listopada.1955., udaljio se 11. prosinca s adrese u Zagrebu, Ulica Sveti Duh.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Boris Kuserbanj, rođen 30. siječnja 1981., s prebivalištem u Donjoj Voći (Jelovec Voćanski) i boravištem u Sv. Ivanu Zelini (Hrnjanec, Cvjetna ulica), udaljio se 30. prosinca s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta. Visok je 175 cm, smeđe kose. Bio je odjeven u tamnoplavu/crnu jaknu, crne hlače i cipele.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Zdenka Majstorović, rođena 24. prosinca 1973., nestala je 26. prosinca u Zagrebu, Žuti breg, gdje ima prebivalište. Visoka je 160 cm, tamnoplave kose, zelenih očiju, slabije tjelesne građe. Bila je odjevena u tamnu jaknu.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Dragan Marić, rođen 31. siječnja 1979. u Sarajevu, udaljio se 5. siječnja s adrese u Zagrebu, Ulica Jurja Njavre. Visok je 170 sm, guste crne kose, smeđih očiju, jače tjelesne građe. Bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamno plave tenisice sa zelenim vezicama.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Marijan Nikić, rođen 13. svibnja 1962. u BiH (Rapače), s prebivalištem u Zagrebu, Ulica Oranice i boravištem u Sesvetama, Ulica Ivana Meštrovića, udaljio se 19. prosinca sa zagrebačke adrese Sveti Duh. Visok je 180 cm, mršave tjelesne građe. Bio je odjeven u plave traperice, gornji dio trenirke tamnije boje.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Leonard - Duško Pasarić, rođen 20. siječnja 1972., s prebivalištem u Kupljenovu (Ulica Banks luka), udaljio se 13. prosinca s adrese u Zagrebu, Šibenska ulica. Visok je 185 cm, smeđe kose i očiju. Fotografija nije priložena.

Matej Periš, rođen 28. srpnja 1994. u Splitu, s prebivalištem u Splitu (Istarska 3), otišao je u nepoznato 31. prosinca s adrese u Srbiji, grad Beograd. Visok je 188 cm, plave kose i očiju, jače tjelesne građe.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Vizintin Petar, rođen 30. lipnja 1983. u Rijeci, nestao je 1. siječnja na adresi Viškovo 13. Visok je 180 cm, ravne smeđe kose, kestenjastih očiju.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

 

Roberto Sovulj, rođen 18. ožujka 1965., s prebivalištem na zagrebačkoj Selskoj cesti, udaljio se 1. siječnja s adrese u Zagrebu, Jankomir. Jače je tjelesne građe.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: MUP

U posljednje 23 godine u Hrvatskoj je prijavljeno je više od 24.000 nestanaka osoba, a najstarija prijava datira iz 1961. godine. Od ukupnog broja nestalih za kojima policija još uvijek traga i koji su prijavljeni policiji, oko 70 posto ili 1700 osoba nestalo je uslijed ratnih zbivanja za vrijeme Domovinskog rata. Slijede bjegovi ili udaljenja osoba iz obiteljskog doma iz raznih razloga, zatim uslijed različitih psihičkih i dementnih oboljenja, nestanaka u moru ili rijekama, bjegovi ili udaljenja iz odgojnih i zdravstveno/psihijatrijskih ustanova, osobe nestale prilikom planinarenja, nestanci nepoznate naravi te osobe nestale uslijed različitih okolnosti (avanturizam, skitnja i slično), izvijestio je MUP.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO