Dario Šimić postao novi član Lokomotivine skupštine

Datum objave: 30.12.2021   Broj čitanja: 2319
Nogometni klub Lokomotiva dobila je novog predsjednika.
Dario Šimić postao novi član Lokomotivine skupštine

 

Nakon smrti Tina Doličkog koji je 12 godina bio prvi čovjek kluba, za predsjednika je izabran Miroslav Gluhinić, liječnik, ortoped i višegodišnji šef Lokomotivine liječničke službe.

 

Gluhinić je izabran na jučerašnjoj Skupštini koja je i sama promijenila sastav. U nju su, naime, ušli Dario Šimić, Mirko Bogdanović i Tonći Utrobičić.

 

Šimić u Lokomotivu stiže nakon što je proteklih godina obnašao funkciju predsjednika Hrvatske udruge nogometni sindikat.

 

Prije četiri godine kandidirao se i za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, ali ta je kandidatura propala. U skupštinu Šimić ulazi i kao otac Roka Šimića koji je proteklog ljeta iz Lokomotive prešao u Red Bull Salzburg, što je bio najveći transfer u klupskoj povijesti, prenosi telegram.hr

 

Novi Izvršni odbor kluba sada čine predsjednik Gluhinić, dopredsjednici Hrvoje Filipović i Jurica Čabraja, kao i članovi Izvršnog odbora Božidar Šikić i Dennis Gudasić. Nenad Strugar, Marko Smiljanić i Miroslav Lovrić izabrani su za članove Nadzornog odbora.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO