OSMRTNICE.GRUDE.COM

Datum objave: 20.12.2021   Broj čitanja: 75222
Nakon razgovora s čitateljima, žiteljima općine Grude, pogrebnim poduzećima s područja općine Grude i drugima koji su u ovom poslu dulje vremena kako u BiH tako i u Hrvatskoj, odlučili smo za žitelje općine Grude omogućiti ono što godinama traže. Platformu Osmrtnice Grude!
OSMRTNICE.GRUDE.COM

 

Na domeni osmrtnice.grude.com od 1. siječnja 2022. godine objavljuju se obavijesti o smrti, sjećanja, posljednji pozdravi, izrazi sućuti i zahvale.

Na portalu Grude.com godinama se pisalo o poznatim i manje poznatim osobama, dragim ljudima koji više nisu među nama, ali uvijek ih nosimo u srcima i u duši. Brojni se naši tekstovi od 2006. do danas čuvaju u domovima obitelji onih koji su nekog dragog izgubili.

Ovim putem želimo trajno sačuvati sve drage nam ljude od zaborava, u iskrenoj vjeri da ćemo jednom ponovno biti zajedno, a do tada ćemo ih čuvati u najljepšim uspomenama.
I zato Osmrtnice Grude.

Svoj oglas, obavijest o smrti, zahvalu, sjećanje, sućut možete predati u pogrebnim poduzećima Kalić, Ćoso, Kela i Kovačević.


Cijena jednog oglasa, obavijesti o smrti je 40,00 KM. Izraze sućuti, sjećanja, posljednje pozdrave, zahvale... možete predati u jednom od spomenutih poduzeća po cijeni pojedinačnog od 20,00 KM. Za sve koji ne budu u mogućnosti platiti neke od navedenih oglasa platforma Osmrtnice Grude zadržava pravo ustupanja besplatnog oglasa.

Ako želite nešto objaviti izravno putem portala, samo se javite na mail info@grude.com ili whatsapp porukom na broj 063 780 220.

Portal Grude.com će dio sredstava na kraju tekuće godine donirati u humanitarne svrhe, za potrebite na području općine Grude.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO