FOTO/VIDEO: GRUDE BOGATIJE ZA BENZINSKU CRPKU, AUTOPRAONICU, TRGOVINU, CAFFE BAR I RESTORAN! OTVORENA JE AUTO ANA

Datum objave: 18.12.2021   Broj čitanja: 6712
Grude su od danas bogatije za benzinsku crpku, autopraonicu, trgovinu, caffe bar i restoran! Otvorena je Auto Ana.
FOTO/VIDEO: GRUDE BOGATIJE ZA BENZINSKU CRPKU, AUTOPRAONICU, TRGOVINU, CAFFE BAR I RESTORAN! OTVORENA JE AUTO ANA

 

Uspješna, poduzetnička obitelj Perić iz mjesta Tihaljina, u općini Grude, svoj novi objekt otvorila je u središtu Gruda, na adresi Hrvatskih branitelja 79, a iako je otvaranje crpke bilo planirano za podne, kolone auta slijevale su se od ranoga jutra vidjeti što je novo u ponudi na području jedne od najuspješnijih, gospodarskih općina u BiH.

Da nije pandemijskih uvjeta na otvaranju objekta zasigurno bi bilo tisuću ljudi, međutim u okvirima u kojima djelujemo, svečanost je održana u krugu obitelji, radnika, grudskog rukovodstva predvođenog načelnikom Ljubom Grizeljom i dvojice omiljenih svećenika u općini Grude, fra Stanka Pavlovića iz župe Grude i fra Branimira Muse iz župe Tihaljina.

Benzinsku crpku blagoslovio je grudski župnik fra Stanko Pavlović. - Braćo i sestre započnimo čin ovog našeg blagoslova. Nakon svega urađenog, dašta ćemo nego zahvaliti dragom Bogu što se postiglo ono što se željelo i što se planiralo, i dašta nego zahvaliti Gospodinu što je pomogao da ostvarite svoje želje i planove - kazao je u uvodnim riječima fra Stanko, nakon čega je izomio blagoslov Oca, Sina i Duha svetoga na sve nazočne.

Vrpcu je svečano presijekao grudski načelnik Ljubo Grizelj, a uz njega i Veljko Perić s obitelji, ponosan što je Grudama podario još jedan objekt koji uistinu ima suvremeni štih u svakom smislu.

Uz to, Stanislav Perić uručio je donaciju u gorivu Domu zdravlja Grude, a danas je nagrađivanje i prvih sto kupaca na benzinskoj crpki Auto Ana i to gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM, te besplatnim pranjem vozila u novoj samouslužnoj autopraonici svim kupcima od 12:00 do 18:00.

Radno vrijeme novootvorene benzinske postaje je svaki dan od 05:30 do 00:00.


Pogledajte video svečanosti, a fotografije možete pronaći klikom na link FOTOGALERIJAGrude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Vjernik19.12.2021 13:14 sati
  Bravo za Veljka i bravo što je okupio dvojicu najboljih svećenika na području općine Grude! Da je njih dvojicu u jednu župu bila bi kao Vatikan jaka, a dobrote puna!
 • Ero19.12.2021 13:14 sati
  Čestitke Veljko, čestitke obitelji Perić! Neka se radi i zapošljava!
 • 19.12.2021 13:13 sati
  Čestitam Veljki,neka otvori u Tihaljini jednu ovakvu,makar sa dva pištolja
 • Darac19.12.2021 08:03 sati
  Ovo je za svaku pohvalu. Prije svega ovi što govore da je otvorena pumpa. Otvoreni su i restoran i trgovina i autopraonica. Ambijent ugodan. Tu će raditi 10-ak ljudi minimalno, a nikome nije konkurencija jer je protočnost kroz Grude velika da ima mjesta za sve otvoreno u samom centru. Na kraju krajeva, ovakav objekt ostaje Grudama i za 50 i za 100 godina tako da se radujem svakoj izgradnji. Tko god može neka gradi. Čestitke i pozdrav.
 • Grude Centar18.12.2021 15:56 sati
  Tko god u današnjem vremenu odluči nešto otvoriti zaslužuje pohvalu! A ovaj projekt ima i glavu i rep, ovakvog sadržaja nikad dosta, a i što je konkurencija veća i cijene će biti prihvatljivije narodu! Čestitke Perićima, konkretna i čestita obitelj. U svemu što rade daju sto posto od sebe. Pozdrav.
 • 18.12.2021 14:46 sati
  Odlicno, svaka cast na ideji. Bas fali pumpi u Grudama i BiH opcenito…
 • ........18.12.2021 14:20 sati
  Sretno Perići Bog vas blagosovio
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO