In memoriam - Željko Bušić, predsjednik Udruge pčelara 'Matica' Grude

Datum objave: 05.12.2021   Broj čitanja: 3350
Iz ovozemaljskog stanja u vječnost svima nam je jednom krenuti, a ohrabreni Kristovim uskrsnućem čvrsto vjerujemo da ćemo na kraju ovog života doći u Gospodinov zagrljaj.
In memoriam - Željko Bušić, predsjednik Udruge pčelara 'Matica' Grude

 

Danas nas je u 68. godini života napustio Željko Bušić - Jerkačić, poznati pčelar i predsjednik Pčelarske udruge Matica Grude.

Tko voli pčele, voli i ljude i osvaja pozitivnom energijom, a upravo takav je bio i Željko. Pčelarstvu je posvetio velik dio svog života, a mnogi nekoć mladi, danas iskusni pčelari, ističu zahvalnost ovom čovjeku što su se upravo počeli baviti ovim poslom. Nekima je darovao nukleus, drugima košnicu, trećima je pomagao s rojevima... a za savjet ga se moglo nazvati u podne i pomoć. Ne samo da mu nije bilo teško dati savjet, nego bi i došao na mjesto događaja, u nizinu ili u planinu, da vidi što se događa s pčelama čovjeka koji ga je nazvao za pomoć. I u drugim stvarima, kada je trebalo, Željko je pokazivao izuzetnu ljudsku, humanu crtu.

Ispraćaj dragog nam pokojnika je ovog utorka, 7. prosinca 2021. godine u 15:00 sati ispred mrtvačnice Gorica - Sovići, gdje će obitelj primati sućut od 14:00 sati.

Obitelji, prijateljima i poznanicima upućujemo izraze sućuti.

Grude.com

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio