Vladimir Kočiš Zec tvrdi da ima dugotrajne nuspojave cjepiva: 'Fizički sam jako pao...'

Datum objave: 03.12.2021   Broj čitanja: 2517
Progovorio je o svojim zdravstvenim problemima koje je, kako kaže, počeo osjećati nakon druge doze cjepiva protiv korone.
Vladimir Kočiš Zec tvrdi da ima dugotrajne nuspojave cjepiva: 'Fizički sam jako pao...'

 

U prilogu za InMagazin, glazbenik Vladimir Kočiš Zec progovorio je o svojim zdravstvenim problemima koje je, kako kaže, počeo osjećati nakon druge doze cjepiva protiv korone te ih pripisuje nuspojavama cijepljenja, piše Dnevnik.hr.

 

"Fizički sam jako pao nakon drugog cjepiva, odmah nakon 10 dana umor, kostobolja, bole mišići, a koji put se uhvatim da teže dišem. Ja sam onaj koji ne bježi od priznavanja svojih godina, bavim se sportom i planinarim još danas, ali jedna takva drastična promjena upućuje na nešto ne baš normalno", rekao je glazbenik koji se cjepio Pfizerom.

 

Zato što vjeruje znanosti odlučio se na cijepljenje i zbog te odluke ne žali, ali s koronom je, smatra Zec, osim zdravstvenih, stigao i cijeli niz drugih problema.

 

''Vidite statitstike, ljudi sve više piju, sve više se drogiraju. Nemamo u ovoj zemlji trenutno niti jednu moralnu vertikalu čovjeka, osobu, ženu u koju bismo se mogli ugledati da bude jedna svijetla vodilja kroz život, ne, nema'', smatra Vladimir.

 

Bez obzira na svoje zdravstvene tegobe koje pripisuje cjepivu, i dalje radi punom parom pa je tako ovih dana snimio jesensku baladu "Dunja pod jaknom", a priprema i božićni singl.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO