Tomaševićev Zagreb: Brutalno pretučeni radnici Mate Rimca samo zato što su stranci

Datum objave: 27.11.2021   Broj čitanja: 1542
Da li je moguće da se ovo dogodilo u Zagrebu?! Šokiran i tužan sam - napisao je Mate Rimac na početku objave na Facebooku.
Tomaševićev Zagreb: Brutalno pretučeni radnici Mate Rimca samo zato što su stranci

 

Nekolicina njegovih zaposlenika prolazila je pored Hrvatskog narodnog kazališta, u samom centru grada, kad im je skupina od 5 - 6 mlađih muškaraca počela dobacivati.

- Čuo sam se sa dečkima - kažu da su vidjeli grupu mladih muškaraca koji su se počeli sa rasističkim ispadima prema našim stranim kolegama. “Vratite se od kud ste došli, koji k* radite u Hrvatskoj…” uz ostale popratne psovke. Nasi zaposlenici su pokušali izbjeći konflikt - prešli su cestu i ubrzali korak ali su ih napadači dostigli i počeli sa fizičkim obračunom - nastavlja Rimac.

Koliko za sada znaju, jednom zaposleniku je slomljen nos, drugi ima potres mozga. Divljački čin su prijavili policiji. 

- Jedna od stvari koje uvijek ističemo kandidatima koje privlačimo iz cijelog svijeta je da je Hrvatska sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao građane drugog reda. Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, neće imati utjecaj na percepciju stranaca koji su došli svoj život graditi u Hrvatskoj. Nadam se da ce Policija odraditi svoj posao brzo i efikasno i da ćemo svi skupa shvatiti koliko stranci koji dođu živjeti kod nas doprinose razvoju društva i gospodarstva. Ako nismo u stanju privuci strance, nećemo zadržati niti Hrvate - zaključuje. 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio