Prof. dr. sc. Alemka Markotić PRIZNALA EKSPERIMENTIRANJE NA DJECI

Datum objave: 25.11.2021   Broj čitanja: 2210
Prof. dr. sc. Alemka Markotić između ostalog iznijela je šokantnu potvrdu da se ovim cjepivom zapravo eksperimentira na djeci.
Prof. dr. sc. Alemka Markotić PRIZNALA EKSPERIMENTIRANJE NA DJECI

 

Ovih dana svjedoci smo nevjerojatne moći medija. U onome što objave, kako objave, što istaknu, a što namjerno prešute, vidljivo je kako je jako teško dobiti vjerodostojnu sliku onoga što se stvarno dogodilo. A još je vidljivija prljava namjera medija da se stvarni događaj protumači onako kako odgovara „naređenoj istini“ koju moraju prikazati.

 

PROSVJED PRETVOREN U NAPAD NA NOVINARA

Tako je npr. u svim glavnim medijima, veliki mirni prosvjed od subote 20. 11. 2021. u Zagrebu na kojem je sudjelovalo oko 80 000 građana protiv covid propusnica, za slobodu odluke čovjeka na cijepljenje ili ne (jer je i znanstveno dokazano kako i cijepljene osobe isto tako prenose virus), svedeno na vijest o napadu na novinara i na čovjeka koji se istom rukom počešao po stražnjici, a zatim po licu. Ove dvije slike izbačene u prvi plan preko medija su obojale cijeli ovaj dostojanstveni događaj u nešto primitivno, divljačko i vrijedno svake osude.

 

EMISIJA IZDVOJENO PRETVORENA U IZRUGIVANJE

Drugi primjer je način izvještavanja o izjavama koje su u ovotjednoj emisiji IZDVOJENO na Laudato TV izrekli oni koji su gostovali: prof. dr. sc. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević', Zagreb, i članica Nacionalnog stožera za borbu protiv COVID-19; prof. dr. sc. mons. Vladimir Dugalić, tajnik Komisije 'Iustitia et pax' HBK-a, i mr. sc. vlč. Robert Šreter, teolog; dr. sc. mons. Želimir Puljić, predsjednik HBK-a i zadarski nadbiskup; prof. dr. sc. Aleksandra Korać Graovac s Katedre obiteljskog prava Pravnog fakulteta u Zagrebu te Krešimir Planinić, odvjetnik.

 

Prof. dr. sc. Alemka Markotić između ostalog iznijela je šokantnu potvrdu da se ovim cjepivom zapravo eksperimentira na djeci. Evo njezine izjave koju zapravo niti jedan glavni medij u zemlji nije prenio, osim pojedinaca na društvenim mrežama:

"Kažu treba ispitati cjepivo. A na čijoj djeci ćemo ispitati (cjepivo)? Brojna cjepiva su rađena u zapadnim zemljama i ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike, na sirotinjskoj djeci.

Na nečijoj djeci se to mora ispitati, da bi moje dijete bilo sigurno kad primi (cjepivo). Pa na čijoj ćemo?

Sad se ispituje i na europskoj, i na američkoj, i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj."

 

Ovdje je zapravo doneseno priznanje da se cjepiva ispituju na djeci i da se sada cjepiva osim na afričkoj, ispituju i na američkoj i europskoj i drugoj djeci. Iz čega proizlazi da ona i cijeli stožer sudjeluju u provođenju pokusa na nama i našoj djeci. To je protivno čl.23 Ustava RH , Zakonima, europskim konvencijama, svim etičkim normama.

 

Mediji su sve to prešutili podsmješljivo prenoseći samo izjavu mr. sc. vlč. Robert Šretera koji je vidio kako se metalna žlica priljepljuje trojici njegovih prijatelja nakon cijepljenja, tako da je opet cijela vijest o dotičnoj emisiji izgledala kao da su oni koji se protive obaveznom cijepljenju potpuni luđaci i teoretičari zavjera.

 

ZAKLJUČAK

Pojam „medij“ dolazi od riječi medium - dakle sredina. Sredina između događaja i primatelja. Na način kako mediji prikazuju današnju situaciju u zemlji i svijetu oko covid pandemije, vidljivo je da tu nema sredine, nego se isključivo ide na stranu podilaženja vladajućih. Dedukcijski ispada kako onda sigurno isto tako rade i u većini drugih izvještavanja.

 

Paula Tomić

U prilogu dio iz emisije IZDVOJENO u kojem dr. Alemka izgovara citirani tekst

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO