In memoriam - Jerko Šimić

Datum objave: 24.11.2021   Broj čitanja: 4929
Odlazak dobrih ljudi za njihovu obitelj i prijatelje, ali i za njihovo mjesto uvijek je bolan, neočekivan, prepun tuge. Tako je i u Grudama i šire odjeknula vijest da nas je napustio Jerko Šimić - Džinović.
In memoriam - Jerko Šimić

 

Brojna obitelj i brojni prijatelji i poznanici oprostili su se od ovog velikog čovjeka, supruga, oca, brata, kuma, prijatelja...

Među njima je i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata "General Blago Zadro" Grude.

Jer Jerko je od prvog do posljednjeg dana rata bio u misiji obrane svog hrvatskog naroda, hrabar i požrtvovan davao se za to da jednog dana njegov narod ostvari slobodu. I sa svojim suborcima, ostvario je tu veliku pobjedu.

Pobjednik u ratu, jednako tako postupao je i u miru, vrijedno radeći i prehranjujući svoju obitelj i družeći se sa svojim prijateljima i kumovima, ratnim suborcima, uvijek omiljen u društvu i spreman pomoći.

A svjedoci smo u posljednje vrijeme, osobito u našim Grudama, da Bog poziva one najbolje.

Tako je odlučio k sebi pozvati svog Jerku.

Ispraćaj dragog nam pokojnika bio je u srijedu 24. studenoga od 14:00 sati kod crkve Svete Kate u Grudama, a nakon čega je uslijedio pokop na Novom Zorića Groblju.

- Kad je gorilo, Jerko je među prvima krenuo u obranu domovine i svog naroda. Pamtit ćemo ga kao čovjeka uvijek nasmiješena lica koji nikog nije naljutio i koji se nikad nije naljutio - kazao je u prigodnoj propovijedi župnik fra Stanko Pavlović.

Obitelji i prijateljima iskrena sućut.

Počivao u miru.


Grude.com

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio