Mostar: Kako preskočiti red od 50 automobila i testirati se?

Datum objave: 23.11.2021   Broj čitanja: 691
Iako broj novozaraženih u Mostaru nije ništa veći nego je to slučaj zadnjih tjedana, redovi za testiranje su i dalje jako dugi.
Mostar: Kako preskočiti red od 50 automobila i testirati se?


Jutros se kolona automobila protezala od punkta za testiranje na parkingu Franjevačke crkve, pa sve to glavne prometnice, a na testiranje se čekalo i više od pola sata.

Kako nam pišu naši čitatelji, u redu je bilo i onih nestrpljivih koji su svojim potezima i ponašanjem izazvali reakcije onih koji čekaju u redu.

-Valjda misle da su ostali glupi, a oni pametni, pa parkiraju automobil izvan parkinga, odu pješice do punkta, preskoče red od 50-ak automobila i testiraju se. Djelatnici Doma zdravlja misle da su ljudi zaista došli pješice, pa im odmah uzmu bris. Kao roditelju koji je jutros vodio svoje dijete na testiranje bilo je mučno gledati takve poteze pojedinaca koji očito smatraju da je njihovo vrijeme važnije od moga i da moje dijete može čekati dok oni prekoreda vode svoju djecu. Jutros sam šutio radi svoga djeteta, ali ono drugi put možda neće biti u automobilu - piše nam revoltirani čitatelj.

Inače, scene koje su se jutros mogle vidjeti ispred punkta za testiranje u središtu Mostara. Izgleda kako se u godinu i po dana pandemije nismo naučili boriti protiv virusa, poštovati epidemiološke mjere i spriječiti njegovo širenje. Ali smo zato naučili kako preskakati redove, piše Pogled.ba.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio