Ultra Europe se vraća u Split, objavljeni su datumi i brojne novosti!

Datum objave: 22.11.2021   Broj čitanja: 374
Organizatori festivala ULTRA Europe potvrdili su da se jedan od najvećih festivala u Hrvatskoj vraća u Split.
Ultra Europe se vraća u Split, objavljeni su datumi i brojne novosti!

 

Grad će, naime, biti domaćin osmog izdanja jedinstvenog festivala, koji će se održati od 8. do 10. srpnja 2022. godine, na Parku Mladeži, nakon čega slijedi destinacijsko glazbeno putovanje i odlazak na Brač, Hvar i Vis.

 

Osmo izdanje festivala službeno započinje u četvrtak, 7. srpnja, kada je na rasporedu Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni ULTRA Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.

 

Slijedi ULTRA Brač, koji će se tradicionalno održati u jednom od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, 585 Clubu. Već sljedećeg jutra, 12. srpnja, putuje se na najsunčaniji hrvatski otok gdje posjetitelje očekuje malo drugačije iskustvo i osvježeni programski koncept. Naime, popodnevni beach party se seli na Paklene otoke, gdje će se osim programa ULTRA Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu.

 

Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica.

 

Prije nego što se u priči pojavila pandemija, festival je imao impresivne brojke – na posljednjem izdanju boravilo je više od 150.000 obožavatelja iz čak 143 zemlje svijeta, među kojima je najviše bilo onih iz Španjolske, Velike Britanije, Norveške, Australije, Njemačke, Švedske, Austrije, SAD-a, Kanade i Nizozemske.

 

 

Domaćih fanova bilo je više nego ikad, njih više od 35.000, a zabilježen je i milijunti posjetitelj. U organizaciji je sudjelovalo više od 2.000 ljudi, za posjetitelje je sviralo više od 250 DJ-a na 12 pozornica u 5 gradova, a sve je to pažljivo pratilo i više od 300 akreditiranih domaćih i inozemnih novinara. Organizatori ističu i da će se sedmo izdanje pamtiti po najmanjem broju intervencija svih službi u povijesti.

 

Među brojne rekorde upisala se i glavna pozornica s dužinom od 67,5 metara. Oprema je stigla u 50 šlepera što uključuje više od 1800 light uređaja te više od 1200 metara kvadratnih LED ekrana.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio