Deborah je sve raznježila i oduševila! Nedavno je izgubila tatu, velikog humanitarca

Datum objave: 07.11.2021   Broj čitanja: 2358
Djevojčica Deborah Opačak večeras je raznježila žiri Supertalenta.
Deborah je sve raznježila i oduševila! Nedavno je izgubila tatu, velikog humanitarca

 

Deborah je došla pokazati žiriju svoje znanje iz fit kida nakon samo godinu dana bavljenja tom vještinom, a njezina osobnost dirnula je i gledatelje i žiri.

Devetogodišnja Deborah živi s mamom, dvije sestre i dva brata. Četiri puta tjedno ima treninge koji traju po dva sata i cijeli dan je vrlo aktivna. Deborah ima samohranu majku kojoj je odgajanje petero djece izazovno. Deborin je tata preminuo od leukemije.

 

"Mama i tata su me najvažnije naučili u životu da budem skromna i poštena. Tata mi jako nedostaje i često mislim na njega", rekla je djevojčica sa suzama u očima.

"Ako si ti ovo naučila u samo godinu dana, pa što će biti sljedeće godine. Bravo!" komentirala je Maja. "Bila si izuzetno dobra, top, top, top! Posebno me se dojmilo kada si napravila sklek na jednoj ruci i s nogom u zraku, što ne mogu napraviti puno muških većih i mišićavijih od tebe. Izuzetno dobro si to sve izvela, veselim se sljedećem nastupu i još preporučam trenerima da malo pogledaju ruke", rekao je Davor.

"Meni ti je ovo bilo presuper. Ako uzmemo u obzir da imaš devet godina, ako uzmemo u obzir da ovo radiš samo godinu dana, onda sam sigurna da već sad u Hrvatskoj ne postoji nitko tko je bolji od tebe, a najsigurnija sam da ne postoji nitko na ovom Supertalentu tko je bolji od tebe", zaključila je Martina.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO