Evo kako pročitati poruku na WhatsAppu koju je netko obrisao

Datum objave: 05.11.2021   Broj čitanja: 3461
Postoji način da saznate što je pisalo u poruci koja je u međuvremenu obrisana.
Evo kako pročitati poruku na WhatsAppu koju je netko obrisao

 

Svi smo se ponekad našli u situaciji da smo poslali poruku i iste sekunde požalili. Aplikacija WhatsApp vremenom je uvela ovu mogućnost – prije nego što osoba kojoj smo poslali poruku otvori razgovor,moguće ju je obrisati.

 

WhatsApp svakako može dodatno unaprijediti ovu mogućnost tako da osoba nema uvid u to da je poruka obrisana. Mnogima navedeno budi veliku znatiželju pa se tako otkrio način kako pročitati obrisane poruke.

 

Notification Log App aplikacija je koja na jednom mjestu pohranjuje sve notifikacije koje dolaze na vaš mobitel, prenosi studentski.hr. Dakle, kada vam na mobilni uređaj stigne obavijest da vam je netko poslao poruku, aplikacija će tu obavijest, a samim time i poruku, zabilježiti, čak i ako je osoba u međuvremenu obriše.

 

Ovu mogućnost možete aktivirati vrlo jednostavno, potrebno je samo na svoj mobilni uređaj skinuti aplikaciju i dati joj pristup obavijestima. Nakon toga u aplikaciji ćete imati uvid u sve svoje notifikacije. 

 

Iako se ovo čini kao sjajna stvar, uzmite u obzir da je ponekad bolje ne znati sve. Ako je osoba izbrisala poruku, učinila je to s razlogom!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio