Kordić s predstavnicima HVIDR-e o božićnom turniru

Datum objave: 26.10.2021   Broj čitanja: 1027
Gradonačelnik Mostara Mario Kordić održao je u utorak sastanak s izaslanstvom HVIDR-e Mostar na kojem su, uz ostalo, razgovarali o održavanju tradicionalnog malonogometnog božićnog turnira kojeg već 25 godina na visokoj razini organizira ova udruga.
Kordić s predstavnicima HVIDR-e o božićnom turniru

 

Predstavnici HVIDR-e upoznali su gradonačelnika kako je iz tiska izišla i monografija “Srebrni jubilej božićnog turnira”, a koja je objavljena upravo prigodom 25. godina božićnog malonogometnog turnira.

 

Gradonačelnik je u razgovoru obećao potporu Grada pri organiziranju najvećeg malonogometnog turnira u regiji koji se tradicionalno održava u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

 

Na sastanku je također bilo riječi i o drugim projektima HVIDR-e, kao i o problemima i aktivnostima koje provode ratni vojni invalidi, a koje su vezani za rad Gradske uprave ili gradskih javnih poduzeća.

 

Predstavnici HVIDRE-e zahvalili su gradonačelniku na prijemu kao i na dosadašnjoj suradnji i potpori radu udruge, a gradonačelnik je obećao kako će i dalje biti otvoren za rješavanje njihovih zahtjeva i podržavati konkretne projekte braniteljske populacije.

 

Sastanku su bili nazočni i predstavnici JP “Mostar Parking”, priopćeno je iz Grada Mostara.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio