Bh. ministar se oženio treći put: Prvo napreduje na funkciji pa se onda oženi

Datum objave: 26.10.2021   Broj čitanja: 1482
Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH ovih dana je ponovo, treći put stupio u brak.
Bh. ministar se oženio treći put: Prvo napreduje na funkciji pa se onda oženi


O tome je javnost mogla saznati tek s fotografija koje je njegova supruga Aleksandra Ivko postavila na svom Instagramu. Nije poznato gdje je vjenčanje obavljeno, pozadina i eksterijer dostupnih fotografija sugeriraju da bi mogla biti riječ o Trebinju.

O novoj ljubavi ministra Staše Košarca prva je progovorila njegova sada već bivša supruga Sanja koja je prije godinu dana na društvenim mrežama objavila da je njen muž pronašao novu partnericu koja je "17 godina mlađa od njega".

Iz pisma Sanje Košarac moglo se saznati da je veza njenog bivšeg muža s Aleksandrom Ivko(28) dugo vremena bila javna tajna i da je novu djevojku predstavljao kao "suradnicu".

Aleksandra je navodno bila zaposlena u trgovini alkoholnih pića u jednom hotelu na Jahorini u kojem su se prodavali proizvodi njenog sadašnjeg muža.

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na višu razinu vlasti "mijenjao ženu".

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio