OTPOR.MEDIA: Pranje novca iz RH preko Zvonke Milasa? Uz opanke novci i za fiktivne medijske projekte

Datum objave: 26.10.2021   Broj čitanja: 1748
Dugi niz godina Republika Hrvatska u Bosnu i Hercegovinu doznačava milijune proračunskih kuna svojih poreznih obveznika, za tzv. “Pomoć Hrvatima u BiH”.
OTPOR.MEDIA: Pranje novca iz RH preko Zvonke Milasa? Uz opanke novci i za fiktivne medijske projekte


Najviše sredstava se izdvaja za KBC Mostar, čiji direktor troši ta sredstva kao da su mu ćaćevina. Ali o tome se odavno i iscrpno piše, pa ovaj put nećemo ulaziti u priču “sazad”, nego “sprida”, piše Otpor.media.

Očigledan primjer pranja novca kroz projekte iz BiH koji se realiziraju preko ureda kojim, suvereno i beskrupulozno upravlja Zvonko Milas, poprimaju oblik tragikomedije. Osim pomoći medicinskim ustanovama u dijelovima Bosne i Hercegovine na kojima su Hrvati većinsko pučanstvo, milijuni kuna godišnje se uplaćuju za opanke, diple, gusle, narodne nošnje, spomenike znanima i neznanima,…., ali u oči upada “tranša” iz 2021. godine kroz koju se podupiru medijski projekti. Među njima je i jedan dugogodišnji mostarski portal, te televizija kojoj se trude pomoći sve lokalne zajednice u kojoj HDZ BiH ima prevlast.


Na portalu Otpor.media pronađite detalje o ovoj situaciji, zbog koje poručuju: Milase i slični tebi, nemojte nam više pomagati i braniti nas. Od kad nas vi “branite”, Hrvata od nekadašnjeg broja od 800.000 sada realno nema više od 300.000!


Otpor Media

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Juko26.10.2021 10:34 sati
    Sve pohvale za ovaj članak
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio