Drama između Graše i Danijele dobila konačni epilog na društvenim mrežama

Datum objave: 26.10.2021   Broj čitanja: 2251
Nedavno je pjevačica Danijela Martinović (50) na Instagramu pratila Hanu Huljić (30), novu djevojku Petra Graše (45), s kojim je Danijela bila gotovo četvrt stoljeća u vezi.
Drama između Graše i Danijele dobila konačni epilog na društvenim mrežama


Ipak, situacija se promijenila tako da je Martinović izbrisala kćer Tončija i Vjekoslave Huljić s popisa prijatelja na spomenutoj društvenoj mreži, a ne prati ni Grašu. Ne prati ni Hana nju, kao ni bivši partner.

Iako nikad nisu previše govorili o privatnom životu, s vremena na vrijeme Danijela bi objavila fotografiju na kojoj pozira s Grašom, ali sada su i one nestale. Slična situacija je i kod Petra, koji je zasad ostavio samo jednu fotografiju s bivšom partnericom, ali na njoj je i Severina (49).

Veza Hane i Petra traje od kolovoza, tvrde izvori bliski paru, a njezini roditelji slažu se s tim odabirom. Iako se nagađalo da je Huljić trudna, Grašo je to demantirao za tportal

- Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka - rekao je Petar.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio