Poznati kriminalac i sudionik reality showova pronađen mrtav

Datum objave: 24.10.2021   Broj čitanja: 1554
Dimitrije Mijatov (42), nekadašnji sudionik reality showova, pronađen je mrtav u Beogradu, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti.
Poznati kriminalac i sudionik reality showova pronađen mrtav

 
Kako piše Blic, pronađen je mrtav u jednoj pekarnici, a u tijeku je uviđaj. 

Dimitrije je tijekom sudjelovanja u “Parovima” rekao da je bio u zatvorima u Grčkoj i Dominikanskoj Republici. Priznao je tada i da je pljačkao trgovine i zbog toga završio iza rešetaka. Jedna od njegovih krađa otkrivena je jer ga je izdao mobitel. No, Dimitrije se bavio i drugim opskurnim radnjama, o čemu je obavijestio sudionike spomenutog reality showa.

 

- U Grčkoj sam imao lažne dokumente, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klima uređaje sa zgrada. Bio sam organizator te akcije - ispričao je jednom prilikom Mijatov, a njegovu priču dopunio je drugi sudionik showa Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je i njegova cimerica opljačkala staricu u centru Beograda.

"Zato je deset godina bio u bijegu", rekao je Mili, dok se Dimitrije samo nasmiješio. Inače, tijekom sudjelovanja u "Parovima" često je dolazio u sukobe s drugim sudionicima. 

Dimitrije je iza sebe ostavio sina koji je nedavno bio jako bolestan i za kojeg su se borili za život.

- Molite se za Nikolu, stvarno je bolestan. Bože, molim te pomozi mu - napisao je tada Mijatov na Instagramu.

Preživio je ozljede, spomenuti zatvor, prometne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u "Parovima". Dimitrije je brat Filipa Mijatova koji je bio sudionik "Zadruge".

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO