Izmislio dug pa poznanika iz BiH udarao, tjerao da ga masira i ljubi mu stopala

Datum objave: 17.10.2021   Broj čitanja: 1587
Muškarac iz okolice Zadra zbog naplate duga poznaniku je iz Bugojna prijetio da će mu sjeći ruke dio po dio i da će ga zapaliti.
Izmislio dug pa poznanika iz BiH udarao, tjerao da ga masira i ljubi mu stopala


Zatim ga je udario šakom u glavu, uhvatio za uho i stavio nož pod vrat s riječima 'Zaklat ću te, majku ti j... balijsku'.

Nakon toga se 'smirio' i nesretnika samo tražio da ga masira po tijelu i da mu ljubi tabane na stopalima, dok je on pritom videopozivom nazvao suprugu u Rusiju i snimao joj kako mu čovjek ljubi noge, prozivajući ga 'obrezanim balijom', piše 24sata.hr.

Sve se dogodilo nakon što je dužniku iz Bugojna naplatio 500 kuna za kupnju hrane i duhanskih proizvoda. Čovjek mu je dao 500 kuna, nakon čega je muškarac tražio još 7500 kuna koje mu ovaj nije bio dužan, prenio je Zadarski.hr.

Naime, Općinski sud u Zadru muškarca je proglasio krivim zbog počinjenja kaznenih djela krađe, prijetnje i iznude, a presudu je potvrdio Županijski sud u Varaždinu gdje je okrivljenik dobio jednu godinu zatvora.

Međutim, izrečena mu je djelomična uvjetna osuda, pa će tako u zatvoru provesti tek pola godine, a drugih šest mjeseci bit će uvjetno na slobodi ako ne počini novo kazneno djelo unutar tri godine.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO