HRK Grude se oprostio od EHF european cupa

Datum objave: 17.10.2021   Broj čitanja: 1568
Svoj ovosezonski europski nastup ,nažalost ekipa HRK Grude neće pamtiti po dobrom.
HRK Grude se oprostio od EHF european cupa

 

Iako smo ove godine u EHF cupu dobili protivnika po mjeri , ekipu s kojom se može igrati, a naša ekipa je bila u usponu forme i igrala sve bolje iz kola u kolo domaćeg prvenstva, ipak smo se morali na europskom putu zaustaviti prisilno.

 

1.utakmica u kojoj smo bili formalno domaćini odigrana je u uvjetima u kojima naša ekipa nije mogla postići ništa više od časnog poraza. U ovoj utakmici smo nastupili bez 5 igračica i trenerice te se nije moglo očekivati ništa više od velike borbenosti cura koje su igrale i koje su praktički uz samo jednu zamjenu , “izgurale” 60 minuta. Bilo je vidljivo da su uvjeti bili normalni i da smo igrali kompletni da bi utakmica bila izuzetno kvalitetna i veoma neizvjesna. Nažalost , zbog izostanka velikog broja naših igračica utakmica je išla jednosmjerno većim svojim dijelom, osim samog početka (do rezultata 4:4) i nekih dijelova 2.poluvremena kada smo mini serijama u pojedinim trenucima smanjivali prednost domaćina.

 

Nakon 1.utakmice , zajednički zaključak delegata utakmice, vodstva našeg kluba, predstavnika EHF i domaćina je bio da se druga utakmica ne igra zbog daljnjeg smanjenja broja igračica koje bi naša ekipa imala na raspolaganju. Tako se ova odigrana utakmica službeno od strane EHF proglašava jedinom utakmicom ova dva kluba i konstatira se da se ekipa Sokol Piseka kvalificirala za 3.kolo EHF cupa.

 

Čestitamo domaćinima na pobjedi i prolasku u naredno kolo u kojem im želimo uspješan nastup.

 

Naša ekipa je sretno doputovala u Grude u subotu ujutro, dan prije planiranog povratka. Curama koje su odigrale utakmicu , čestitamo na velikoj borbenosti, a ostatku ekipe želimo što brži oporavak i povratak u trenažni proces.

 

HRK Grude-Sokol Pisek  27-38 (12:20)

2.kolo EHF european cupa

Dvorana : Obloukova hala , Pisek , Češka

Suci: Andrzej Chrzan i Michal Janas (Poljska)

Nadzornik: Marian Cech (Slovačka)

 

HRK Grude : Gabriela Rašić, Amanda Jelčić 7(3), Anja Boban, Teodora Petković 5, Mia Lugonjić 1, Ina Džidić, Milena Vujisić, Karla Lovrić 7, Barbara Karačić, Ema Marić, Anđela Boras 7

Trenerica : Zlata Zubac

Sedmerci: 4(3)

Isključenja: 2 min

 

Sokol Pisek: Kristina Kubišova 7, Nela Noskova 1, Regina Krzova, Lucie Preslova, Viktorie Brousilova 2, Tereza Pokorna 4, Adela Velkova 2, Eva Svobodova 2, Agata Bicanova, Alena Stellnerova 6, Jana Chlupova 4, Eva Bezpalcova, Karolina Houskova 1, Michaela Boorova 5, Michaela Peskova 2, Michalea Souckova 2

Trenerica: Katerina Hromedkova

Sedmerci: 2(2)

Isključenja: 6 min

 

Ovom prigodom HRK Grude zahvaljuje svima koji su omogućili ovogodišnji europski nastup kluba : Općina Grude, Županija Zapadnohercegovačka, Ministarstvo zdravstva ŽZH, Dom zdravlja Grude, Violeta d.o.o. Grude, Pipi BH ,a posebna zahvalnost prim.mr.sc Zoranu Karloviću koji je i ove godine bio dio naše ekipe.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Avijacija18.10.2021 21:00 sati
    Jadu kraja nema,kud li idu sta li rade bolhe bi bilo da su dica isla u skolu,a ove "grudjanke " sa strane vratiti odakle su i dosle.
  • Ero17.10.2021 09:22 sati
    Skromno misljenje, zahvalite se igracicama sa strane i neka domace igraju pa makar bile pri dnu ljestvice, a nece jer su djevojke srcane i borbene.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio